2777
2789

من دقیقا الان تو تاریکی نشستم دارم گریه می کنم. اومدم درد دل کنم. بابای دوستم مرده تو خونه تنها نشسته داره گریه می کنه هیشکی نرفته خاکسپاریش. من نگران بابامم که از سه چهار روز دیگه میره سرکار.خودم خسته شدم تو خونه. عصبی شدم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
من دقیقا الان تو تاریکی نشستم دارم گریه می کنم. اومدم درد دل کنم. بابای دوستم مرده تو خونه تنها نشست ...

ای وای خدا بیامرزدش

منم واقعا دیگه کم اوردم حالم بده بخدا

کی تموم میشه لعنتی

همش فوبیا دارم و به کارام نمیرسم همش میگم اخرش من میمیرم ولشکن فقط بفکر پسرمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای خدا بیامرزدش منم واقعا دیگه کم اوردم حالم بده بخدا کی تموم میشه لعنتی همش فوبیا دارم و به ...

خدا به دادمون برسه. دارم دیوونه میشم من

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
انشاالله که به خوبی تمومشه عزیزم بیا تو به من دلداری بده منم به تو😀😀

چی بگم؟احساس می کنم تو یه جزیره ی دور افتاده ام. فکر می کنم ترجیح می دم بمیرم تموم بشه یبار واسه همیشه

چی بگم؟احساس می کنم تو یه جزیره ی دور افتاده ام. فکر می کنم ترجیح می دم بمیرم تموم بشه یبار واسه همی ...

اومدم منو یکی دلداری بده ولی من دارم به تو دلداری میدم

ای خداااااا😣

ولی خندمم گرفته از عصبانیتو ناراحت

خدا نکنه عزیزم اینجور نگووو ازدواج کردی؟ چندسالته؟

28. نه بابا ازدواج چیه؟ دارم زندگی می کنم دیگه. ولی این غیرقابل پیش بینی بود واقعا. من سرکار میرفتم. ورزش میکردم فعال بودم. با دوستام تو کافه تخته نرد شطرنج بازیای مختلف...غروبای خوب. الان این چه وضعیه؟!!یه ماهه تو خونه ام اصلا چل شدم

تو چی؟

28. نه بابا ازدواج چیه؟ دارم زندگی می کنم دیگه. ولی این غیرقابل پیش بینی بود واقعا. من سرکار میرفتم. ...

تو خوبه مجردی من ازدواج کردم ی پسر 2ونیم ساله دارم فکرش داره دیونم میکنه از ی طرفم فکر مامان بابامو و داداشم اصلا ی حالیم که گفتنی نیست 

تو خوبه مجردی من ازدواج کردم ی پسر 2ونیم ساله دارم فکرش داره دیونم میکنه از ی طرفم فکر مامان بابامو ...

خدا خانوادتو برات حفظ کنه و شر این مریضی رو زودتر بکنه از سرمون

خدا خانوادتو برات حفظ کنه و شر این مریضی رو زودتر بکنه از سرمون

ممنون عزیزم

همچنین خودتو خانوادت و خدا حفظ کنه عزیزجان

کلا از جهان نابودشه و تمومشه 

پدرتم خواست بره سرکار حتما بهش هی گوشزد کنید تا بهداشتشو رعایت کنه 

ایشالا که رفع بشه

ممنون عزیزم همچنین خودتو خانوادت و خدا حفظ کنه عزیزجان کلا از جهان نابودشه و تمومشه  پدرتم خ ...

ان شاءالله😙