من دقیقا الان تو تاریکی نشستم دارم گریه می کنم. اومدم درد دل کنم. بابای دوستم مرده تو خونه تنها نشسته داره گریه می کنه هیشکی نرفته خاکسپاریش. من نگران بابامم که از سه چهار روز دیگه میره سرکار.خودم خسته شدم تو خونه. عصبی شدم
خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
28. نه بابا ازدواج چیه؟ دارم زندگی می کنم دیگه. ولی این غیرقابل پیش بینی بود واقعا. من سرکار میرفتم. ورزش میکردم فعال بودم. با دوستام تو کافه تخته نرد شطرنج بازیای مختلف...غروبای خوب. الان این چه وضعیه؟!!یه ماهه تو خونه ام اصلا چل شدم
خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄