2777
2789
عنوان

یکی تو اینستا با عکس من... 😭

370 بازدید | 17 پست

یکی با مشخصات کامل من و عکس من یه پیج ساخته! کسی هست وارد باشه و بگه چی کار کنم! درضمن بگم که مطمئنم و مدرک دارم ک دوستم اینکارو کرده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکایت به پلیس فتا کن بعدم ولش نکن تا تهش برو😡😡😡😡😐🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

برو پلیس فتا شکایت کن.اینجا کاری از دستمون برنمیاد برات

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

برای دوستم این اتفاق افتاده بود 

شکایت کرد والا اونجوری ک باید، پیگیری نکردن اصلا 

خودشون پسره رو پیدا کردن تهدیدش کردن 

کارشون شاید درست نبود اما پسره کلا پاک کرد

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

می خواستی عکس شخصی نذاری توی فضای گرگ مجازی

خوبه شما پلیس یا قاضی نیستی.یعنی هر کس عکس گذاشت اجازه داریم جعلش کنیم؟

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...
می خواستی عکس شخصی نذاری توی فضای گرگ مجازی

نگذاشتم درضمن اینستا شخصی خودم کسی نداشتم جز دوستام و فامیل وقتی کسی بخواد کاری کنه از دوستان نمیتونی با این حرف خودتو توجیح کنی