2777
2789

دوستان سلام. 

من حدود 4-5 کیلو می خوام کم کنم. دنبال یک یا چند پارتنر با اراده می گردم.

متد لاغری نمی دم. چون واقعا شرایط و بدن هر کسی با دیگری متفاوته و تو دنیای اطلاعات همه می دونن چه روشی واسشون راحت تره. فقط مسئله اینجاست چون پارتنر و حمایت کننده نداریم زود سست می شیم و رها می کنیم. اونایی که تصمیم جدی دارن بیاین اینجا هر روز اعلام وزن کنیم تا هوس های شیرینی رو به خاطر اعلام وزن فردا رعایت کنیم. 

به صورت کد بزنید: وزن شروع - وزن امروز ( تفاوت نسبت به دیروز +اضافه یا - کم)

من: شروع 11 فروردین - امروز 61.85 (-100 گرم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ندارم به خاطر همین دقیق شو نمیدونم 

اوکی پس با یک معیاری خودتونو روزانه بسنجید مثلا با متر دور شکمتو اندازه بگیر و یا دور کمر و البته چون تغییر سایز رو می زنید این آمادگی رو داشته باشید که تا گاهی پنج روز هیچ فرقی نکنید و بعد تغییر کنید (مثل وزن جا به جایی سریع نیست) ولی هر روز سایزتو بگیرید و بزنید تا اون کنترلی که می خوایم رو داشته باشی و بتونیم همو حمایت کنیم. اول کدتم بزن سایز کمر تا متوجه بشیم

چطور کالری شماری میکنین 

با نرم افزار های کالری شماری توی گوشی می شه. تو بازار سرچ کنید کالری شما پیدا می کنید. البته من نمی تونم با این روش لاغر کنم اما ممکنه با روحیه شما سازگار باشه