2777
2789

سلام دوستان من يه دختر ١٩ماهه دارم 

خيلي بدغذاست ديگه نميدونم چي براش درست كنم هرچي درست ميكنم نميخوره برنج كه اصلا دوست نداره فقط نون بربري ميتونه بخوره و دوست داره 

ميوه هم فقط موز با كيوي ميخوره خرما هم دوست داره 

بستني ميخوره كه من توش پسته و فندق آسياب شده ميريزم كه مقوي بشه ارده شيره هم دوست داره ديگه نميدونم چي بهش بدم غذا اصلا نميخوره شايد بعضي موقعه ها هميشه نه قرمه سبزي بخوره سيب زميني اصلا دوست نداره تخم مرغ شايد هفته اي يه بار بخوره به خدا دارم ديوونه ميشم شما ميان وعده و غذاي اصلي چي ميديد به ني ني هاتون تو هر وعده چه مقدار غذا بايد بخوره چيكاركنم غذا بخوره باهاش بازي ميكنم كارتون و فيلم ميزارم براش اما باز نميخوره اگه هم يه جا بتونم بزارم تو دهنش سريع تف ميكنه

ولش کن

نمیخواد به زور بریزی توی حلقش

همین قدر که میخوره بسه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم غذا رو از کی شروع کردی براش؟من از  چهار پنج ماهگی اب سوپ میدادم بهش الان خدارو شکر مشکلی تو غذا خوردن نداره

چند کیلو هست بچت؟ اگه وزنش خوبه خیلی بهش اصرار نکن برای غذا میگن بدتر میشه

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
شکل غذاهاروبراش جذاب کن..بشقاب ارایی کودکان یادبگیر

غذا ميزارم تو بشقابش به جاي اينكه غذا رو برداره بشقابو برميداره خيلي به ظرف وظروف و وسايل ديگه علاقه داره اصلا طرف اسباب بازياش نميره همش به وسايلاي خونه ور ميره كنجكاوي نشون ميده واسه همين اصلا نميشه غذا جلوش بزاري همرو ميماله به اينور و اونور كثيف ميكنه اگه اونو بخواد بخوره كه مريض ميشه زير اندازم انداختم زيرش فايده نداشته از زيرش ميكشه باهاش بازي ميكنه

عزیزم غذا رو از کی شروع کردی براش؟من از  چهار پنج ماهگی اب سوپ میدادم بهش الان خدارو شکر مشکلی ...

١٩ماهشه ٨/٥٠٠كيلو منم از ٤-٥ماهگي شروع كردم حتي تو سه ماهگي همه ي ميوه هارو ميزاشتم دم دهنش مزه كنه اما نميدونم چرا اينجوري شد اب سوپم از همون اول كه ميدادم نميخورد فرني هم با بدبختي ميدادم بهش

هرچی بیشتر اصرارکنی بیشتردوری میکنه...یه مدت به غذاخوردنش بی تفاوت باش غذابیاربگووقت غذاست نخواست بخوره اصلاکاری نداشته باش فقط خودت بخور تعریف کن ازغذا به مرورخودش جذب میشه.

اگع هنوز شیر میخوره از شیر که گرفتیش غذا خوردنش بهتر میشه دختر منم غذا نمیخورد همش شیر میخورد وقتی ا ...

نه از شير گرفتمش اتفاقا دكترشم گفت از شير بگيرش تا خوب بشه اما كماكان همونجوريه

هرچی بیشتر اصرارکنی بیشتردوری میکنه...یه مدت به غذاخوردنش بی تفاوت باش غذابیاربگووقت غذاست نخواست بخ ...

ايشالله كه جواب بده داغون شدم يني همش هي اينو درست كن اونو درست كن هيچكدومم نخوره