2777
2789
عنوان

دفع پروتئین در بارداری

18540 بازدید | 41 پست

بچه ها من چند روز پیش علائم داشتم بستری شدم ولی یروزه خوب شدم فقط نوسان فشار دارم 

ازمایش 24 ساعته دادم 119 بود دکترم گفت خوبه ولی قبلش برج یازده ازمایش داده بودم 93 بوده 

حد مرز دفع پروتئین هم 141 هست 

من چی بخورم چی نخورم که دفع پروتیئن درست بشه  دیگه بالاتر نره 

هفته 34 هم هستم دردای کاذبمم شروع شده 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید چیزایی که پروتیین دارن نخوری  گوشت مرغ،تخم مرغ و...

اهان من یجا خوندم که باید چیزا پروتئین دارم بخورم 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
دفع پروتین نداری که تا۳۰۰ برا باردارا طبیعیه فقط نمک نخور برا فشارت

نه نمک اصلا نمیخورم 

نمک حذف کن 

نمک اصلا نمیخورم من همیشه افت فشار داشتم یه هفتس فشارم بالا پایین میره 

اهان من یجا خوندم که باید چیزا پروتئین دارم بخورم 

دختر من دفع پروتیین داشت از دکتر فوق تخصص کلیه اش پرسیدم گفت خوردن پروتیین و گوشت ربطی نداره به دفع پروتیین ولی حتما نمک و چربی رو خیلی خیلی کم کن

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
دکترت چی گفته عزیزم ؟

دکترم ماما گفت مشکلی نداری از نظر من همه چی اوکی خوب هست در مورد مواد غذایی باهاش صحبت نکردم 

سانسم متخصص الان نیست نشون بدم ازمایشمو که بالا نره یهو 

دختر من دفع پروتیین داشت از دکتر فوق تخصص کلیه اش پرسیدم گفت خوردن پروتیین و گوشت ربطی نداره به دفع ...

نمک اصلا نمیخورم چربی دروغ نگم میخورم ولی دو هفتس منع کردم براخودم 

نمک اصلا نمیخورم چربی دروغ نگم میخورم ولی دو هفتس منع کردم براخودم 

اره دکتر دخترم نمک  وچربی رو منع کرده بود

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨