بچه ها ایشالا اگه کرونا بره من تیر عروسیمه. بعد قرنطینه برم لیزر یا نه؟ بعضیا میگن نرو جوش میزنی. از طرفی زنگ زدم به ارایشگاه گفت دپی بزن. دپی هم چند وقتیه میزنم بهتر از ژیلته. به نظرتون کفاف میده؟ کمرم هم مو داره. اونا رم بزنم؟ پشت لباس عروسم خیلی بازه اخه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لیزر رو از الان شروع کن ولی برای عروسیت برو اپیلاسیون
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
اره همون نوره اس بدون بو. لایه برداری هم میکنه. داروخونه میفروشه بسته ای 2500. من مثلا برا دست و پا و زیر بغل و بیکینیم کلا دو سه بسته کافیمه تازه اگه خیلی وقت باشه نزده باشم. از کرم موبر بهتره. چون موبر شیمیاییه. منم نمیدونستم تازه فهمیدم. ولی خب یه 40 مین هر هفته تو حموم نگهم میداره