2777
2789
عنوان

گلدون شیشه ای + 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 24 پست
اینم بزرگه.تا دیروز رزطبیعی داخلش بود.ولی اونا که خشک شد این خالی موند. من اصلا گل خشک نگه نمی دارم ...

من از اولی که عقد کردیم گل هایی که شوهرم برام خریده بود نگه داشتم یادگاری

خدا مواظب دختر کوچولوم باش 🩷💕💗

مرسی عزیزم آره عاشق بوی قهوه ام.ولی فکر کنم باید دو سه بسته قهوه بخرم واسش،بزرگه  راستی رسپیها ...

نه اینکه همه رو قهوه بریزی گرون میشه شکلات های الکی و ارزون ریز بگیر به اندازه 10 تومن هم دونه ی قهوه بخر بریز. همون کار خود خودشو میکنه. قربونت گلم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از اولی که عقد کردیم گل هایی که شوهرم برام خریده بود نگه داشتم یادگاری

من دوران عقد خیلی نگهداری میکردم.بعد یه مطلبی درمورد فنگ شویی خوندم،نوشته بود که گلهای خشک و ظروف شکسته رو هرگز استفاده نکنید.به اطراف انرژی منفی میده.اون شد که دیگه بیخیال شدم و واقعا بهم حس بدی میده این دوتا.

ولی شما اگه یاد خاطراتتون میوفتید و حس خوبی داره نگهداریش خیلی ام خوبه

من دوران عقد خیلی نگهداری میکردم.بعد یه مطلبی درمورد فنگ شویی خوندم،نوشته بود که گلهای خشک و ظروف شک ...

اره منم این متن رو خوندم، نوشته بود مثل جنازه میمونه و انرژی منفی میده 

ولی من خیلی دوسشون دارم و اصلا اثر بدی نداره برام😍

خدا مواظب دختر کوچولوم باش 🩷💕💗

قلمه پتوس بگیر بزار توش. تو اب رشد میکنه خیلیم خوشگل میشه  اما برای یه جای بلند خوبه چون اویز م ...

سلام. من اینکارو کردم ولی اصلا ریشه نمیزنه و انتهای قلمش هم سیاه شده و مرتب برگاش زرد میشه و خشک میشه دونه دونه.بزرگ هم نشده.جرا به نظرتون؟