2777
2789
عنوان

خانوما تموم تنم میلرزه 😭😭😭+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 11392 بازدید | 211 پست

این مدل آدمها دنبال کشی حرف بیشتر براشون لذت داره تا اصل موضوع 

به هییییییییچ عنوان حتی یک کلمه دیگه باهاش صحبت نکن و هییییچ پیامی هم نده 

خودش ضایع میشه

فکرتم درگیر نکن 

اصلا عاشق.... دیگه حالا ؟

این بچه بازی ها توی زندگی مشترک جز دردسر هیچی نداره 

سر حرف باهاش باز نکن 

محکم باش... محححححکم

نه به خدا مشکلی ندارم با شوهرم

خانم عزیز شما حتما خیلی با این پسر خاله به عنوان برادر در ارتباطی و دل و قلوه تبادل میکنی که اگر علاقه ی ریزی هم داشته تو این مدت تبدیل به آتش فروزان شده 

خودت مقصری 

پس کااااملا روابط رو باهاش قطع کن 

این جور روابط آخرش به بی آبرویی یا قتل منجر میشه

اسرائیل باید از صفحه ی روزگار محو شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نازگلو نمیگم 

پس کیو؟؟!!!!؟؟؟

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
همین تاپیکی ک توش هستیم بخون

باشع

چشم

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
همین تاپیکی ک توش هستیم بخون

وای خوب باید یه درس درست حسابی به این پسر عموعه

بدیم 

عکس العمل شما بعدش چی بودع؟؟؟!!!!

من یه خانومی میشناسم خیلی کمکم می کنع تو این مسائل

در خواست می دم بقبولش صحبت  کنیم

اسی ببخشید ربطی به عنوان نداره ولی کسی خبری از نازگل نداره ؟؟

نه عزیزم هممون نگرانشیم

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
این مدل آدمها دنبال کشی حرف بیشتر براشون لذت داره تا اصل موضوع  به هییییییییچ عنوان حتی یک کلم ...

ممنون بابت راهنماییت عزیزم.بلاکش کردم

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
خانم عزیز شما حتما خیلی با این پسر خاله به عنوان برادر در ارتباطی و دل و قلوه تبادل میکنی که اگر علا ...

بلاکش کردم به خدا

وای خوب باید یه درس درست حسابی به این پسر عموعه بدیم  عکس العمل شما بعدش چی بودع؟؟؟!!!! من ی ...

پسرخالمه.بلاکش کردم

بیمارستانم کرونا گرفتم

عزیزم چیشدی تو😢

میگم چن وقته نیستی

کاش زودتر سراغتو میگرفتم😢

بیا خصوصی

اگه حالت خوبه

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵