2777
2789

خودم بعد تحقیقات اینترنتی . بین فیلیپس و بلک اندرکر موندم . کسی این جاروهارو داشته ؟ راضی هستید ؟ 

اگر برند دیگه ای رو دارید و راضی هستید بگید. ممنونم.

میخوام تا 1500 هرینه کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بایترون‌ دارم‌ خییلی‌ خوب تمیز میکنه‌ ‌ ولی نهایت ۲۰ دقیقه‌ تا نیم ساعت‌ 

دوباره باید شارژشه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
جدی 😢😢 این مدله ؟ اخه خیلی ازش تعریف میکنن. 

اینا‌ خوب نیستن‌ ایستاده‌ بگیر

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
من بایترون‌ دارم‌ خییلی‌ خوب تمیز میکنه‌ ‌ ولی نهایت ۲۰ دقیقه‌ تا نیم ساعت‌  دوباره باید شارژش ...

خوب جارو شارژی همینه . قرار نیست باهاش کل خونه رو جارو کرد. من بیشتر واسه جارو کردن دورو بر سفره یا میز بعد غدا . و داخل ماشین.میخوام

خوب جارو شارژی همینه . قرار نیست باهاش کل خونه رو جارو کرد. من بیشتر واسه جارو کردن دورو بر سفره یا ...

شاید بخندی ولی یه جارو نپتون بخر ازاین کوچیکا واسه اطراف سفره 5 تومن ..کاراییش دوبرابر ایناست ...2 تومن پولم بزار جیبت چیز بهتر بخر 

خوب جارو شارژی همینه . قرار نیست باهاش کل خونه رو جارو کرد. من بیشتر واسه جارو کردن دورو بر سفره یا ...

این‌ واس‌  دور کند بود رو‌ دور تند  زود تر هم شارژ کم میشه

نه یک مدل دیگه ...اصلا هیچ کدومشون خوب نیستن ..کی تعریف کرده ازش خداییش  سریع شارژاشون تموم می ...

یکی دوستام 😕و کاربرهای دیجی کالا. 

یکی گفته بود 8 ساله دارم عالیه و پر قدرت 

شاید بخندی ولی یه جارو نپتون بخر ازاین کوچیکا واسه اطراف سفره 5 تومن ..کاراییش دوبرابر ایناست ...2 ت ...

آره‌ والا بهتره‌ من خودم میخوام‌ بگیرم😂