2777
2789
عنوان

ببخشمش یا نه؟؟؟خیانت شوهر

758 بازدید | 52 پست

یک هفته است فهمیدم شوهرم با یکی درحد تماس وپیامک رابطه داشته قهر اومدم خونه بابام ولی شوهرم همش داره گریه میکنه ومیگه من دیگه واسه مردن خوبم یکی دوماه زندگیم رو جمع وجور کنم بعد خودمو میکشم میگه چه برگردی چه برنگردی منو مرده فرض کن

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو کمتر حالا فیلم بازی کن مردنم کمه برات

ما نمیتونیم بگیم چکار کنی از زندگیت خبر نداریم مشاور باید بری

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

واقعا حالش خرابخ حال خودم هم بدتتتتتتتر

میگه زندگیم هیچ مشکلی نداشته توفرشته ای بودی که خدا به من داد ومن قدرت رو ندونستم

همیشه میگفتم اگه بهم خیانت کنه یا میکشمش یا طلاق میگیرم الان دل هیچ کدومش رو ندارم

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم