اگه شوهرت با بقیه مقایسه ات میکنه تو هییییییچ وقت با مردای دیگه مقایسه اش نکن ... با مهربونی و یکم سیاست خانومانه بهش بفهمون که نمیشه زن صبح زود بره نونوایی ... من دیدم که مردا چه قد رو مقایسه شدن حساسن جواب که نمیده هیییچ بدترم میشن اینکارو نکن
گفته من نخریدم🤣همیشه قبلا رفتن سرکار گفتم باید نون تازه بخری بری سرکار😂
شوهر من بنده خدا خودش از اول همینطور بوده باورت میشه از مغازه غروبا پا میشد نون تازه میخرید با موتور کرایه ای برا من میاورد؟
ولی در کل سعی کنید اکه میخواید چیزیو در شوهرتون تقویت کنید غر نزنید با تعریف تمجید این کارو بکنید
میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ... اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇
باز اتفاقا من شوهرم همیشه میگه چی میخای بگو ک خودم برم بخرم. باز من میگم نمیخاد خودم میرم میگیرم😐کلا دوست دارم آمار خونه دست خودم باشه. حتی خریدا. حتی قسط وام.. خودم پرداختش ن میکنم. گهگداری اونم پرداخت میکنه
باز اتفاقا من شوهرم همیشه میگه چی میخای بگو ک خودم برم بخرم. باز من میگم نمیخاد خودم میرم میگیرم😐کل ...
اینجور خیلی سخت میشه برات زن بنظرم نباید تو این کارا دخالت کنه پیر میشه واقعا من خودم کردم ک میگما نکه برم پرداخت کنم قسطا رو ولی حساب و کتاب دست خودمه همش و واقعا سخته زن اصلا نباید از قسط مسط خبر داسته باشه بنظرم
میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ... اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇