2777
2789
عنوان

راهنمایی واسه بچدارشدن(لطفا)

175 بازدید | 21 پست

شش ساله ازدواج‌کردم اما به هیچ عنوان شوهرم راضی به بچدارشدن نمیشه همه راهارو امتحان کردم باهاش حرف زدم،مشاوره رفتم،خانوادشو واسطه کردم،قهرکردم،نازکردم و..اما راضی نمشه😔چیکارکنم..

دلیلش چیه؟

لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلک بزن بهش😈 مثل دوستم شوهرش بچه نمیخواس دوستم الکی ب شوهرش گفته قرص جلوگیری میخورم شوهرشم....الان بچه ش یک ساله س😆

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
شاید یه مشکلی داره این همه سرسختی غیر عادیه

ن بابا  بعضیا دوس ندارن من سال 72 بابام ب مامانم گفتع بچه نمیخوام دیگ ب زور و بلا منو زاییبدن  همون موقعه بابام گیر داده ک لوله های خانوممو ببنید 😂😂😂پرستار گفته اقا هزیون نگو بوه اولتع سنتونم کمه نمیشه

همسرسابق منم دوست نداشت تودادگاه هم گفت میدونستم جدامیشیم نخاستم بچه رو بدبخت کنم اخه توخانوادشون ارثی بود هم مادرش هم پدرش هم خواهراش توزندگی شکست خورده بودن و ازازدواج قبلشون بچه داشتن اینم بخاطرهمین نمیذاشت ۸سال نذاشت بچه بیارم اخرشم سرخیانت و اعتیادش جداشدم الانم تازه دوماه نشده ازدواج کردم ولی همسرم له له میزنه بچه داربشیم ولی هم کرونا هست هم اززایمان میترسم هم اینکه نمیدونم چطوری اقدام کنم

من۲۴ شوهرم ۲۹

خب موقشم هست .. 

بهش بگو ممکنه بعدها ک دلت بخاد اونوقت اگ خدای نکرده مشکل داشتیمو حامله نشدم‌چی.. اونوقت دیگ‌دیر میشه برای پیگیریش

آرادجانمدوستدارمعشقمامانبابا
ن بابا  بعضیا دوس ندارن من سال 72 بابام ب مامانم گفتع بچه نمیخوام دیگ ب زور و بلا منو زاییبدن&n ...

😂😂

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️