2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

14 ماه 8 کیلو وزن اولیه 3

شیر موز خوبه .آب قلم بریز تو غذاهاش . پای مرغم خوبه البته من بدم میاد ندادم ولی اب قلم زیاد به پسرم دادم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
از فردا خیلی کارها میکنم شنیدم دسر هم خوبه

دسرا عموما شیرینن ذائقه بچه بنظرم عادت میکنه به شیرینی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

وزنش کمه عزیزم سعی کن پیش یه پزشک کودکان ببری حتما آزمایش کامل انجام بده الانم شرایط بده اما به فکر باش یه وقت ویتامینای بدنش کم باشه اخه من خواهر زادم یک ماهشه ۶ کیلو بخاطر این میگم حتما متخصص کودکان ببر

برای صبحانه اش حریره بپز توش کلی پسته و بادوم بریز بده بخوره.  سوپ قلم درست کن براش.

حریره دوست نداره عزیزم

اما مغزیجات میخوره

البته خام نمیخوره

نمکی دوست داره

وزنش کمه عزیزم سعی کن پیش یه پزشک کودکان ببری حتما آزمایش کامل انجام بده الانم شرایط بده اما به فکر ...

البته راست میگی

من شاغل بودم

کم می‌رسیدم ب بچم

بد غذا نیست خوشبختانه

باید یک سالگی بین 9 تا 9.5 می‌بود 

ای بابا

من مادر بدی بودم و هستم 😔😔😔

البته راست میگی من شاغل بودم کم می‌رسیدم ب بچم بد غذا نیست خوشبختانه باید یک سالگی بین 9 تا 9.5 ...

نه عزیزم شما مقصر نیستی ناراحت نباش همین که به فکری خودش خیلیه خیلی خوبه که بد غذا نیست چیزای مقوی که خانوما گفتن بهش بدین بعد که شرایط بهتر شد پیش یه پزشک چکاپش کنید چیز مهمی نیست فقط اگه ویتامینی چیزی کم باشه با دارو بر طرف میشه عزیزم❤❤❤

نه عزیزم شما مقصر نیستی ناراحت نباش همین که به فکری خودش خیلیه خیلی خوبه که بد غذا نیست چیزای مقوی ک ...

امیدوارم

البته دخترم مینیاتوریه

ریز نقشه

ب خانواده پدریش رفته

بنظرم برای بزرگسایش خوبه

اما باید ب اندازه کافی رشد کنه