2777
2789

هم زدن زیاد

زیاد بودن ارد

کم بودن مایعات

زیاد داغ بودن فر

ایم دلایل عمده گنبدی شدن 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صفحه  whit.eliرو نکاه کن

مطالب به درد بخوری راجع به گنبدی شدن کیک گفته

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

مايع كيك رو ريختي اروم چند بار قالب رو زمين بزن

و اينكه يك حوله كهنه رو ب اندازه دور قالب برش بده خيس كن دور قالب ببند

اينو تو يك پيج معتبر ديدم

همیشه عشق باشد همیشه برکت💓تا اوج با پرواز 650
هم زدن زیاد زیاد بودن ارد کم بودن مایعات زیاد داغ بودن فر ایم دلایل عمده گنبدی شدن 

طبق ی دستوری درس میکنم ک اجیم همیشه میپزه صافه صافه فقط میمونه هم زدن ک احتمالا براهمین باشه

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه

عزیزم ببین یه کش هایی هست نمیدونم جنسشون مخصوصه میندازن دور قالب میذارن تو فر

تو نت سرچ کن شاید خودت بتونی درستش کنی تو خونه

حتما جنسش مخصوص هست عادی نیست 

بعد کیک یکنواخت پف میکنه

عزیزم ببین فر رو فقط بیست دقیقه قبل از قرار دادن قالب توی اون باید روشن کنی اگه زودتر روشن کنی کیکت گنبدی میشه 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
مايع كيك رو ريختي اروم چند بار قالب رو زمين بزن و اينكه يك حوله كهنه رو ب اندازه دور قالب برش بده خ ...

بخدا ایکارروهم کردم دیگه. دیونه شدم وقتی درقابلمه رو بازم میکنم تاوسطش پفه دوسدارم کجش کنم تو سینک

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه
همرو گفتی کچیزی نمونده دیگه 🙄🙄🙄🙄

اصولشه اینا 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊