2777
2789
عنوان

مادرشوهرم برای خونه نو هیچی بهمون نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 119 پست

هرکی هرکاری میکنه شماهم جبران کن، نکرد شماهم راحت باش و کاری نکن. کسی هم که کاری کردی براش ولی جبران نکرد دیگه بیخیال شو. اینجوری نه از کسی دلخور میشی نه معذب میشی

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر اگ عادت کنید هیییچ توقعی از هیچ کس نداشته باشین اونوقت بخاطر همچین مسایل پیش پا افتاده ای نا ...

خیلی ازرده ام نمی تونم دست خودم نیست حس می کنم بهم توهین کرده و منو بی ارزش کرده

ناراحت نشدی ؟ 

خیلی یه ماه بعدش عروسی برادر شوهرم بود هیچی ندادم زنگ زد گفت اگه عروسی برادر خودتم بود پول نمی دادی منم گفتم مگه وایه خونه من چشم روشنی دادی منم بدم بی حساب شدیم دیگه هیچی نگف