2777
2789
خیلی بد دردیه

خیلیییی شوهرم میگه چون ندارمش درکت نمیکنم فقط اگه با مشتهای من خوب میشی هر شب میکوبم به پاهات کار دیگه ای از دستم برنمیاد😩😩.دکتراهم که هرکدومشون یه چیز میگن

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم دیسک داشته باشم من

نمیدونم مامانم رفته بود پیش دکتر مغزو اعصاب داشت مشکلاتش رو میگفت مشکل سندروم پاهاش رو هم گفت که یهویی گفت اون که از دیسکت و آرتروزت هست.دیگه تا چه حد درست گفته باشه نمیدونم آخه در مغز و اعصاب حرف اول رو در تهران میزنن

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
خیلیییی شوهرم میگه چون ندارمش درکت نمیکنم فقط اگه با مشتهای من خوب میشی هر شب میکوبم به پاهات کار دی ...

والله منم میترسم برم دکتر بدترم کنن😂

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

نه بدتر نمیشی چون کاری نمیکنن🤣من کلی از دکترا بهم گفتن بساز باهاش چون درمان نداره

نمیدونم مامانم رفته بود پیش دکتر مغزو اعصاب داشت مشکلاتش رو میگفت مشکل سندروم پاهاش رو هم گفت که یهو ...

چمیدونم والله اگه فهمیدی دلیلشو یا داروشو به منم بگو دستت درد نکنه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
من شوهرم باید با مشت انقدر بکوبش بکوبش که از شدت دردِ ضرباتش بی حس بشه تا خوابم ببره.یه شب شوهرم نبو ...

مامانم میگه الان به دستام زده وای خدا نکنه من خیلی کم طاقتم شوهرمم باورش نمیشه هرچی میگم درد دارم

چمیدونم والله اگه فهمیدی دلیلشو یا داروشو به منم بگو دستت درد نکنه

قرار بود خودم برم پیشش ویزیت بشم ببینم آرتروز یا دیسک دارم یا نه که کرونا اومد و نرفتم

شما بارداری ب دکترت بگو شاید براتون منیزیم تجویز کنه من تو بارداری اینجوری شدم و الان دو ساله باهامه ولی خب خیییییییلی کم شده بیشتر وقتایی ک خیلی خسته باشم اونطوری میشم 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
مامانم میگه الان به دستام زده وای خدا نکنه من خیلی کم طاقتم شوهرمم باورش نمیشه هرچی میگم درد دارم

دست بدتر از پاست.یعنی میکشه من رو بخدا

شما بارداری ب دکترت بگو شاید براتون منیزیم تجویز کنه من تو بارداری اینجوری شدم و الان دو ساله باهامه ...

من باور کن ۲۰ تا ودرق قرص منیزیم خارجی هم خوردم موقت خوب میشم فقط

شما بارداری ب دکترت بگو شاید براتون منیزیم تجویز کنه من تو بارداری اینجوری شدم و الان دو ساله باهامه ...

اره منم دقیقا از بارداریم شروع شد به من ساشت منیزیم داد میخوردم خوب شدم اما به بعد ادامه دار شد