2777
2789
عنوان

بچه بد غذا کی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 40 پست

بچه منم بدغذاس ولی یکم مدتی بهترشده چون تنقلاتشو کم کردم اسی جون خب این بچه همش تنقلات خورده ببین من یه جا خوندم یه مشاور گفته بود شما برا رفع نیازای دیگتون مثل دسشویی کردن ب بچتون اصرار میکنید؟نه ولی بچه خودش کارشو انجام میده غذاهم همینه اگه ببینه توخونه روزی ۳بارسفره انداخته میشه وتااون موقع وقت داره غذاشو بخوره به میل خودش اگه نه مابینش از تنقلات و ..ایناخبری نیس خودش میشینه میخوره بعدهمین میگفت قدیما۷و۸تابچه داشتن هرکی دیر میرسی سرسفره گشنه میموند ینی میخواس بگه که حساسیت نشون بدین بدتره

کاربری ماه دختم الکی الکی تعلیق شد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا باباش فندک میگیره به دست و پاش سر سفره ک دهنتو باز کن وگرنه داغت میکنم ولی اصلاااا . ینی همه را ...

نه دیگه میترسه اهنگ شاد کودکانه دان کن موقع غذا خوردن بزار ببینه من دخترم اینجور میخوره 

من میگیرم بغلم محکم میگم که نخوری نمی زارم بری بعدش اهنگ شاد کودکانه توی گوشی دان کن موقع غذا باز کن ...

نه بابا دلت خوشه میگم گول نمیخوره به هیچ وجه نخواد بخوره نمیخوره

آهنگ بازی تو گوشی پازل تی وی همه چی میزارم جلوش یه دونه برنج رو هم نمیخوره

فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
بخدا باباش فندک میگیره به دست و پاش سر سفره ک دهنتو باز کن وگرنه داغت میکنم ولی اصلاااا . ینی همه را ...

من میفهمم چی میگی عزیزم

نه بابا دلت خوشه میگم گول نمیخوره به هیچ وجه نخواد بخوره نمیخوره آهنگ بازی تو گوشی پازل تی وی همه چ ...

چی بگم آخه دختر من حتی دهنش باز نمی کرد اگه هم باز میکرد غذا رو نمیجویید ولی حالا خوب شده با این روش 

بچه منم بدغذاس ولی یکم مدتی بهترشده چون تنقلاتشو کم کردم اسی جون خب این بچه همش تنقلات خورده ببین من ...

قشنگ گفتی

پسر اولیم کلا غذا نمیخورد و همش به فکر شیطنت بود تا خودم خیلی عذاب میکشیدم یه سری شوهرم گفت ولش کن میبینه نازشو میکشی خوشش میاد پسرم خورشت کرفس دوست داره اون موقع 3 سالش بود براش پختم واس شام کشیدم تو بشقاب نخورد شوهرم گفت نمیخوری اونم لوس بازی درآورد شوهرم غذاشو خورد از اون موقع به بعد درست شد😂

خودتو عذاب نده گشنش باشه خودش میاد دختر تو هم خب دوسالشه بیشتر هله هوله خورده

خداوندا بابت زندگی آروم،  همسری مهربان و فداکار و فرزندانی سالم و شاد تو را شکرگزارم