2777
2789

هرموقع شدم میگم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنم به زودی باردار میشی اگه قابل باشم برات صلوات فرستادم

ممنونم عزیزم مرسی انشالله شمام ب حاجت دلت برسی😘😘😘

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من نازایی ثانویه دارم.۴ماه بعد اینکه فهمیدم اقدام به بارداری کردم گفتم دکترا الکی میگن ۱۰ماه بعد باردارشدم خیلی خیلی خوشحال شدم ولی رشد نکرد ۱ماه بعد فهمیدنم سقط کردم 

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت

استارتر جان برای چندتا از اقوام ما اتفاق افتاده که بعد 10 یا 15 سال ناباروری وقتی که از همه جا نامید شدند و دیگه به بچه دار شدن فکر نمی‌کردند متوجه بارداری شون شدن. تو اطرافیانم 5 یا 6 تا مورد اینجوری دیدم. آدم وقتی از همه جا ناامید میشه و فقط از خدا میخواد و مطمئن میشه تنها راه مونده براش دعا و خواستن از خدا، خدا خودش بهش میده. شک نکن

چرا عزیزم من رفته بودم ازمایشگاه یه خانمی رو دیدم که داشت گریه میکرد فکر کردم نتجه ازمایشش چیزی بوده بعد که پرسیدم گفتن حامله شده خبر نداشته ازش پریدم بعداز چند ساله که اشک شوق میریزی گفت بعد 7سال

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️

ی جا هست فک کنم کربلا 

میگن عمو امام زمان اونجا دفن هستن و اصلا ب متخصص زنان معروفه... من دو تا از آشناهام رفتن اونجا بچه دار شدن ی مدت بعد

البته شنیدم تو گچساران هم ی بانو هست که خیلی حاجت برای بچه دار شدن میده

مامان خودم بعد شش سال به خاطر تنبلی خواهرم باردار شد