2777
2789

هرچی میگم هرحرفی میزنم هربرنامه ای میریزم اخرش میگه ببین باسد خانواده ها راضی باشن طبق حواسته اونا پیش بریم فلان کنیم بهمان کنیم خسته شدم دیگه بخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در چه مواردي يعني؟

ینی میریم مسافرت به حانواده هابگیم ببینیم میان یانه بعدا ناراحت میشن میریم بیرون دوتایی به مادرمم بگم بیاد ناراحت میشه بعدابفهمه نگفتیم رضایت اونا شرط خوشبختی ماس و...

نامزدی؟

اگر نامزدی خیلی ازین حرفا میشنوی 

درکل فرقی نداره تو کدوم‌مرحله ای

سعی کن روشنش کنی که زندگی دوتاتونه باید به رضایته دوتاتون‌باشه بهش بگو الان خانوادت نشستن زندگیشونو میکنن رضایت منو تو رو خواستن؟؟

مافقط از بزرگترها گاهی  برای راهنمایی ومشاپره میتونیم کمک بخوایم سعی کن اروم وشمرده و با محبت حرف بزنی 

گریه و دعوا جرو بحث نه

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

میگم بعدش ناراحت میشهدلخوری پیش میاد

از الان اگه حرفتو نزنی . د ر  اینده برای بچه دار شدنتم باید اونا تصمیم بگیرن .

الان دلخوری پیش بیاد بهتر از اینده است .

چقودز ضعیفین اخه 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
از الان اگه حرفتو نزنی . د ر  اینده برای بچه دار شدنتم باید اونا تصمیم بگیرن . الان دلخوری پیش ...

روزعید خانوادش خونه نبودن زنگ زدم به مامانش گفتم میخواستم بیام ولی خونه نیستین الان سر این قهر کرده شوهرمنم میخواد زنگ بزنم ازش معذرت خواهی کنم ینی دارم خفه میشم فقط

روزعید خانوادش خونه نبودن زنگ زدم به مامانش گفتم میخواستم بیام ولی خونه نیستین الان سر این قهر کرده ...

وای عزیزم .پس کارت سخت تر میشه رفته رفته .

اونا انتظار دارن مثل برده باشی . 

یعنی هر چی اونا گفتن هر چی اونا تصمیم گرفتن انجام بدی . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
نامزدم اره خیلی میگم نمیفهمه کلا تفره میره ازموضوع

ببین یه روانشناسی میگفت هرچقدرم طرفتون طفره میره از صحبت بازم ادامه بده یعنی اگر صحبت کردی پرخاش کرد سکوت کن اوضاع اروم شد دیدی موقعیت مناسبیه بازم همون بحثو ادامه بده انقد تکرار کن تا یاد بگیره باصحبت مشکلاتو حل کنه اختلاف نظر زیاده اونم تو نامزدی 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

ببین یه روانشناسی میگفت هرچقدرم طرفتون طفره میره از صحبت بازم ادامه بده یعنی اگر صحبت کردی پرخاش کرد ...

مااصلا خودمون باهم مشکل نداریم هاااا فقط بحث خانواده ها گند میزنه به رابطمون