2777
2789

بد اخلاقی یا بد رفتار از همسرتون یا خونوادش ببینین چیکار میکنین؟مثلا همسرتون  دیر اومده خونه،یا چند ساعت جواب تلفنتون رو‌ نداده،چیزی رو که خواستین نخریده،به آرایش و پوششتون حساسیت نشون داده،عصبی شده و سرتون داد زده،خونواده شوهرتون حرفی زده که نباید میزده،و...کلا بگید وقتایی که بحث و اختلاف نظر پیش میاد چه رفتار دارین؟

در روزگار جهل،شعور خود جرم است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط سوهرم برام مهمه حوصله ام بکشه و ارزششو داشته باشه قشنگ اعتراض میکنم تا بدونه ناراحت شدم وگرنه زیر سبیلی رد میکنم چون مردا ذاتسونه ایراد بگیری میرن تو فاز دفاع 

خانواده شوهر اکثر موارد سایلنت میشم 😂 تجربه ثابت کرده مشکل با خانواده شوهر شامل قانون مرور زمانه و خود به خود حل میشه 

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 

همش میگم ترسو میترسی از خونواده خودت میای سر من و بچهام خالی میکنی دل پرتو بد بخت برو بترس یک مبارره میکنم هفت جدشو میارم جلو چشمش اول ترسو بودم بعدااا یاد گرفتم نترسم وگرنه میبازم بخاطر بچهام مبارزه میکنم از حق بچهام دفاع میکنم مادر شوهر و خونواده شوهرم محل نمیزارم چون خوب نیستن یه خواهر شوهرم خوبه که خیلی  دوستش دارم خریدامم با اون میرم اصلااا به بد خواهام نگاهم نمیکنم