2777
2789

سلام .

من مدتها پیش تصمیم گرفتم اینستا رو پاک کنم .

البته بعد از دو سال .

الان واقعا حس بهتری دارم .

باورم نمیشه دو سال توی اون دیونه خونه وقت میگذروندم 

من 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اینستا من و شوهرم دوتامون یه جاهایی از هم ناراحت میشدیم تصمیم گرفتیم دوتامون باهم این برنامه رو بخاطر حفظ آرامشمون پاک کنیم.

چون به اندازه کافی تو محیط کار دغدغه داریم .

الان واقعا راحت شدیم 

منم از سال ٩٧ ندارم 

اين دو سال عالي بود نداشتنش

به نظرم نيازي به اون فضاي بي بندوبار و پر هرج و مرج نبست 

در هر زمينه اي هم سوال داشته باشم سايت مرتبط هست 

آشپزي  هنر  ني ني سايت و سوالام 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
باورت میشه حتی وقتایی که نظرات مودبانه میگذاشتم باز کسایی پیدا میشدن با حرفاشون منو تحقیر کنن و بهم ...

اینجاهم همینجوریه دقیقا همه جاچارتاادم چندش هست همیشه. ولی خوبه صبرادم زیادمیشه وکنترل خشم یادمیگیری

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن

اه ی دختره هس اینستا ازین بلاگرا من هروخ اینو میبینم افسرده میشم حس میکنم اون و شوهرش چقد باهم خوبن عالین اصن دعوا باهم ندارن....

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            
هرمحیط مجازی ای دیوونگی های خودشو داره؟ ابنجا خیلی سالمه الان؟🙄

به بدی اینستا نیس .

اونجا واقعا محیط بدی شده . بخصوص بار ها و بارها نظراتی رو دیدم که به دختران زشت ترین حرفا زده شده آدم واقعا با خوندن اون نظرات از انسان بودن خودش خجالت میکشه .