2777
2789

سلام دوستان هفته 35بارداری هستم. 4شبه پیاده روی رو شروع کردم شبی نیم ساعت راه میرم چون گفتن زایمانت راحت تر میشه اما زیر دلم درد میکنه و ترشحاتم زیاد شده روزی دو سه بار لباسمو عوض میکنم اینا طبیعین.؟ فعلا دکترم در دسترس نیس

❤️❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همینجوری بودم دکترم گف تهدید به زایمان زودرسی 

استراحت کن از ی هفته دیگه شروع کن پیاده روی رو بزار حداقل بچه رسیده باشه مشگلی پیش نیاد

من تورا از دور میمیرم... یک عدد حس ششمی قوی❤️

منم آخر هفته35 ام ترشحاتم زیاد شده یک وقت حس میکنم شاید کیسه آبم سوراخه. ولی زیر دلم درد نمیکنه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

منم همینجوری بودم دکترم گف تهدید به زایمان زودرسی  استراحت کن از ی هفته دیگه شروع کن پیاده روی ...

اها چون موقع پیاده روی زیر دلمم درد میکنه. پس پیاده روی نکنم؟ 

❤️❤️❤️❤️
منم آخر هفته35 ام ترشحاتم زیاد شده یک وقت حس میکنم شاید کیسه آبم سوراخه. ولی زیر دلم درد نمیکنه

اره منم. میترسم ک مشکل کیسه آب داشته باشم. ولی زیر دلمم درد میکنه

❤️❤️❤️❤️

هفته ۳۵ رو تازه شروع کردی؟یعنی ۳۴ هفته تمام و چند روز؟

زوده واسه پیاده روی ...بزار هفته ۳۶ رو که تموم کردی اون موقع شروع کن

البته من سزارین هستم و فردا ۳۴ هفته م تمام میشه وارد ۳۵ میشم...ولی واسه من تاریخ طبیعی ۲۳ اردیبهشت هست ...اگه من میخواستم طبیعی زایمان کنم از اول اردیبهشت شروع میکردم به پیاده روی