2777
2789
عنوان

سلام کسی تعبیر خاب میدونه؟

66 بازدید | 10 پست

خاب دیدم جشن حنابندونم بود. اما هیچی سر جاش نبود و من همش حرص میخوردم و گریه میکردم عین ابر بهار. همش میگفتم چرا ارکس اینی که میخان نیست. چرا فلان چیز نیست. دقیق یادم نیست. تو اون حین دیدم یه انشتر نگین سفید دارم. ارکس نگین اینو دزدید. بد من اومدم بیرون نگین رو ازش گرفتم. تعبیر گریه و نگین انگشتر و دزد چیه. 

دختر خالمم دیده من موهامو کوتاه کردم. یعنی چی؟ 

گریه شادی 

کوتاه کردن مو ادا شدن قرض

انگشتر نگین دار برای زن عزت و احترام یا فرزند هست، خداروشکر که پس گرفتی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه شادی  کوتاه کردن مو ادا شدن قرض انگشتر نگین دار برای زن عزت و احترام یا فرزند هست، خدارو ...

خدا از دهنت بشنوه. 2ساله رنگ عذا و سیاهی ولمون نمیکنه. مشکلات کمرمو خم کرده

گریه شادی  کوتاه کردن مو ادا شدن قرض انگشتر نگین دار برای زن عزت و احترام یا فرزند هست، خدارو ...

گلم میشه خواب منو هم تعببیر کنی

منو عشقم یکساله کات کردیم اما دیشب خواب دیدم ک پیام داده دوستت دارم منم گفتم دوست دارمو از چ لحاظ میگی بعدش از خواب بیدار شدم😐😐

خدا از دهنت بشنوه. 2ساله رنگ عذا و سیاهی ولمون نمیکنه. مشکلات کمرمو خم کرده

صدقه بذار ان شاءالله که خیره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
انگشتر فک کنم رسیدن ب مقام و بزرگی باشه گریه ک همیشه شادی تعبیر می شه دزد نمدونم😶

خدا از دهنت بشنوه. 

عروس عمم بارداره. دیشب دیدم اون زایمان کرده. 10روزه گرفتن دارن غذا پخش میکنن. بزن و بکوب نبود

گلم میشه خواب منو هم تعببیر کنی منو عشقم یکساله کات کردیم اما دیشب خواب دیدم ک پیام داده دوستت دارم ...

اگر به فکرش بودی که این خواب طبیعیه و تعبیر نداره

اما اگر اصلا بهش فکر نمی کردی، پیام خوشایند توی خواب خبر خوشحالیه که احتمالا ازش استقبال میکنی

انگشتر فک کنم رسیدن ب مقام و بزرگی باشه گریه ک همیشه شادی تعبیر می شه دزد نمدونم😶

خدا از دهنت بشنوه. 

عروس عمم بارداره. دیشب دیدم اون زایمان کرده. 10روزه گرفتن دارن غذا پخش میکنن. بزن و بکوب نبود