سلام اول اینکه من سیکلم ۲۸ روزه س. آخرین روز پریودم ۱۴ رجب بود (چون ایام البیض رو نتونستم اعمالشو انجام بدم یادم مونده) الان فکر نمیکردم دوباره نزدیک پریود باشم اما دو روز پیش حالتهاش رو پیدا کردم و چون نذری داشتم که نمیخواستم پریود بشم قرص مدروکسی پروژسترون خوردم دوتا دوتا. الان یه لک خیلی خیلی خیلی کوچیک دیدم. انقدری که اصلا اگه دقتتتتت نمیکردم معلوم نمیشد. حالا اگه مدروکسی مو ادامه بدم، تکلیف این یک هزارم قطره ی خونی که دیدم چیه؟ از لحاظ شرعی آیا اگه اینقدر کم باشه پریود حساب میشه؟ اگه میشه که دیگه نمازم نخونم امشب؟؟ ممنون میشم ج بدین
رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها.
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه تاریخش اینجوری یادم مونده چون فردای روز پدر بود
رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها.
من از دفتر پرسیدم .خون پریودی باید سه روز پشت سر هم باشه و غلیظ و نوار خیس بشه. مگه مدروکسی پ ...
بله
من از دفتر پرسیدم .خون پریودی باید سه روز پشت سر هم باشه و غلیظ و نوار خیس بشه. مگه مدروکسی پ ...
عزیزم یعنی اگه خونریزی رو جلوشو به هر طریقی بگیرم از لحاظ مسئله شرعی پریود حساب نمیشه؟
به شمسی بگو شروع قاعدگی قبلیت چه تاریخی بود ، تاریخ دوره ی بعدیو بهت بگم . خونی که تو تاریخ قاعدگی ببینی حیضه و احکام حیض رو داره در غیر اینصورت استحاضه محسوب میشه
خوردن قرص پروژسترون اونم دو تا دو تا آسیب به بدنت میزنا و خودش اشکال شرعی داره .
خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
به شمسی بگو شروع قاعدگی قبلیت چه تاریخی بود ، تاریخ دوره ی بعدیو بهت بگم . خونی که تو تاریخ قاعدگی ب ...
تاریخای گوشیمو زیر و رو کردم. ۱۵ م روز اول پریودم بود