2777
2789

سلام اول اینکه من سیکلم ۲۸ روزه س. آخرین روز پریودم ۱۴ رجب بود (چون ایام البیض رو نتونستم اعمالشو انجام بدم یادم مونده) الان فکر نمیکردم دوباره نزدیک پریود باشم اما دو روز پیش حالتهاش رو پیدا کردم و چون نذری داشتم که نمیخواستم پریود بشم قرص مدروکسی پروژسترون خوردم دوتا دوتا. الان یه لک خیلی خیلی خیلی کوچیک دیدم. انقدری که اصلا اگه دقتتتتت نمیکردم معلوم نمیشد. حالا اگه مدروکسی مو ادامه بدم، تکلیف این یک هزارم قطره ی خونی که دیدم چیه؟ از لحاظ شرعی آیا اگه اینقدر کم باشه پریود حساب میشه؟ اگه میشه که دیگه نمازم نخونم امشب؟؟ ممنون میشم ج بدین 

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

١۴رجب؟

کشور عربی زندگی میکنین؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

نه خون کمتر از 3روز و بیشتر از ده روز پریود نیست 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

١۴رجب؟ کشور عربی زندگی میکنین؟

نه تاریخش اینجوری یادم مونده چون فردای روز پدر بود

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
من از دفتر پرسیدم .خون پریودی باید سه روز پشت سر هم باشه و غلیظ و نوار خیس بشه.  مگه مدروکسی پ ...

بله

من از دفتر پرسیدم .خون پریودی باید سه روز پشت سر هم باشه و غلیظ و نوار خیس بشه.  مگه مدروکسی پ ...

عزیزم یعنی اگه خونریزی رو جلوشو به هر طریقی بگیرم از لحاظ مسئله شرعی پریود حساب نمیشه؟

به شمسی بگو شروع قاعدگی قبلیت چه تاریخی بود ، تاریخ دوره ی بعدیو بهت بگم . خونی که تو تاریخ قاعدگی ببینی حیضه و احکام حیض رو داره در غیر اینصورت استحاضه محسوب میشه

خوردن قرص پروژسترون اونم دو تا دو تا آسیب به بدنت میزنا و خودش اشکال شرعی داره . 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4129693/پکیج-رفتار-موفق-با-مردان-و-جذب-مرد-تاپیک-قبلم

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂
به شمسی بگو شروع قاعدگی قبلیت چه تاریخی بود ، تاریخ دوره ی بعدیو بهت بگم . خونی که تو تاریخ قاعدگی ب ...

تاریخای گوشیمو زیر و رو کردم. ۱۵ م روز اول پریودم بود

آگه فردا روز پدر بود که میشه دوازدهم 

مرسی عزیزم 

تاریخای گوشیمو زیر و رو کردم. ۱۵ م روز اول پریودم بود

خب با این حساب سیزدهم ماه بعدش باید پریود بشی . خونی که از سیزدهم تا ده روز بعدش ببینی حکم حیض داره

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد