2777
2789

سلام کدبانوهای باسلیقه

من باسلوق(راحت الحلقوم)درست کردم.اما اصلا شیشه ای و براق نشده.خیلی چسببده شده موقه خوردن تو دهن یه حالیه.مثل بیرونیا نشده.شکلش قشنگه و مثل بیرونیاس ولی بافتش اصلا.😭

چه اشتباهی داشتم؟😔

مواد اولیش:آب.نشاسته.شکر.گلاب.روغن مایع.هل

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا دو سه روز پیش دختر دایی منم درست کرد همینو گفت

بیرونیا ژلاتین داره. شفاف بودنش بخاطر اونه

بعد یکی از دوستای دخترداییم بهش گفت که بذار یخچال حستبی سرد بشه مزه اش خوب میشه

یعنی در کل همین مزه ایی میشه که شما میگی

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
موادش ک همیناس. فکر کنم زود برداشتی از رو شعله

کامل که خودشو جمع کرد برداشتم.شل نشده ولی خیلی منسجمه.دیدی وقتی بیرونیهاشو یه گاز میزنیم رد دندون روش می افته و وسطش شفافه؟این وسطش اصلا شفاف نیست

اتفاقا دو سه روز پیش دختر دایی منم درست کرد همینو گفت بیرونیا ژلاتین داره. شفاف بودنش بخاطر اونه ب ...

چندساعت یخچال گذاشتم خوب نشد.

همسرم میگه ژلاتین باید میزدی.شاید بقول شما همینه مشکلش

اتفاقا دو سه روز پیش دختر دایی منم درست کرد همینو گفت بیرونیا ژلاتین داره. شفاف بودنش بخاطر اونه ب ...

چقد ژلاتین باید زد

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
چقد ژلاتین باید زد

من تا حالا درست نکردم

ولی اگه خواستین درست کنین رسپی رو انتخاب کنید که ژلاتین داشته باشه

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️