2777
2789
عنوان

میشه خواهرانه راهنماییم کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂🤦‍♀️ عزیزم چه شرایط سختی. خدا صبر بده بهت

فقط اینکه شوهرم باهام هم نظره ارومم میکنه.میگه هرگاری بگی میکنم لازم باشه میگم دیگه نیاد.ولی من ازخدامیترسم.مادره.پسرش خوشبختم کرده.دوس دارم مشکل روجوری حل کنم نه خدابدش بیادنه بندش

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
خواهر شوهرات و بردارشوهر ات هم کثیفن؟چه جوری بچه بزرگ‌و تربیت کرده؟

نه اوناخوبن.این خیرسرش یه دخترمجردداره که پیششه40سالشه.اونم کثیفه.نه به مادرش میرسه نه به خونه زندگی

سالی یه بار اینا میاد؟ اگه اینطوریه باز قابل تحمله

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

وای.چه حال بهم زن.تو نگو.بزار شوهرت بگه.خودت رو بده نکن

پس به شوهرم میگم.بدیش اینه خودشونو تمیزترین میدونن.به خدتبخاطرکثیفیشون چندساله نذاشتم خانوادم باهاشون رابطه داشته باشه

سالی یه بار اینا میاد؟ اگه اینطوریه باز قابل تحمله

اره سالی دوسه بار ولی به خدا همین دوسه بارم سکته میکنم.فقط اومدنش نیست.میخوام این مشکلش حل بشه که بشه باهاش ارتباط داشت.زن مهربونیه بعضی وقتادلم واسش تنگ میشه ولی یاداین کثیفی وبدبوییش میفتم توبه میکنم برم ببینمش

ممنونم خانمای گل.پس به شوهرم میگم به یکی ازخواهراش که همه به حرفش گوش میدن بگه.خودم چیزی نمیگم.

حالا درد مادرشوهر من برعکسه رفته تو اتاق دخترم گفته رو لوستر اتاقت خاک گرفته حالا قدش چطور به اونجا ...

خخ

مادر همسر من وقتی می اومد خونه ما ،برگشتنی میرفت کمد شوهرم رو باز میکرد همه لباساشو بومیکرد مبنداخت تو کیسه که تو بچه کوچک داری ،من میبرم میشورم ،اتو میکنم میارم ،منم هرچی اصرار که خودم میشورم بزور میبرد

منم تو دلم می گفتم چه مادر شوهر ماهی.

تا اینکه دفعه آخر پدر شوهرم سرش داد کشید که برا چی می ری سر کمد مردم و....

منم تازه بعد چهارده سال زندگی مشترک  ،بخودم اومدم که ای دل غافل ...

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

خخ مادر همسر من وقتی می اومد خونه ما ،برگشتنی میرفت کمد شوهرم رو باز میکرد همه لباساشو بومیکرد مبند ...

دمش گرم 

مادرشوهر من یه مدت زیاد ازم ایراد می‌گرفت ولی دیگه جرئت نداره

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫