2777
2789

نزدیک ۸ ماهه به پسرم راسیب میدم هم اشتهاش خوبه هم خوابش خیلی خوب میشه

اما یکی تو همین نی نی سایت میگفت زیاد خوب نیست بدی. نظر شما چیه؟

اینو هم در نظر بگیرید که اگه ندم پسرم لب به غذا نمی زنه همه راهی رو هم امتحان کردم از بازی با غذا و ریخت و پاش بگیر تا مولتی ویتامین های خارجی و زینک ایرانی و خارجی و فقط همین راسیب که  جواب داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای شریت راسیب خیلی خواب آوره من یه بار خوردم دوروز کسل بودم و بدنم یه جوری بود همشم خوابم می اومد، گناه داره بچه بهش ندین

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

اگه باتجویز پزشک این همه مدت بهش دادی مشکلی نیست.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

پسر منم همینه 

عالیه 

ولی بعداز یک دوره انگار بی تاثیر میشه 

یذره فاصله بنداز دوباره بده بهش 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

عزیزم خواهر زاده من یه دختر سه ساله است بدنش هم خیلی ضعیف ولاغره.دکتر بهش راسیب داده بود اما گفته چند روز در میون بهش بده.به خاطر اینکه اگه هرروز بهش بدی معده اش عادت میکنه وقتی شربت رو قطع کنی کاملآ بی اشتها میشه.شاید علت بی اشتهایی الان بچت به خاطر اینه که مداوم شربت رو دادی بهش؟