2777
2789

خانوادم دیگه باهام نمیسازن با اینکه دختر ساکتی ام و هر روز غذا میپزم و ظرف میشورم و توقع هیچی هم ازشون ندارم بازم هر روز سر یه چیزی باهام دعوا میکنن همش میگن اگ تو دانشگاه دولتی رفته بودی اینقد خرج دانشگاه نمیکردی ما کلی با پول میتونستیم وسایل خونه بخریم آخه کدوم پدر و مادری این حرفارو هر روز میزنه یا مثلا من میرم فروشگاه چشمم میخورم به بسکوییت و پفک دوتا دونه برمیدارم تا نیم ساعت بعدش دعواست سر اینکه چرا ولخرجی میکنی تو خیلی خرج داری اینم بگم که وضع مالیمون خیلی خوبه ولی اگ من خرج کنم ولخرجیه ولی اگ داداشم خرج کنه ذوق میکنن براش 

حتی سر اینکه چرا هویجای تو سالاد رو بجای رنده کردن خورد کردی کلی باهام دعوا کردن و وقتی از خودم دفاع کردم گفت یبار دیگ حرف بزنی کتک میخوری

هیچ خاستگاری هم ندارم که ازدواج کنم و راحت شم با اینکه مدل چندتا عکاسی ام و چهره ام بد نیست ولی انگار کسی خواهان من نیست

کار هر روزم شده گریه زیر چشام گود رفته

شما جای من بودید چیکار میکردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیدونم چند سالته ولی منم ۲۲ سالمه پیش مامانم زندگی میکنم و مادر زیستیم هی زنگ میزنه بیا پیشم من ازش خوشم نمیاد اصلا فقط دلسوزیه ولی بخشیدمش همین الان زنگ زد دوباره 

بنظرم ببخششون و باهاشون مهربون باش من با تمام وجودم تجربه کردم مهربون باشی خودت ارومتری باهاشون منطقی حرف بزن 

متأسفم عزیزم خیلی ناراحت شدم😳

منم تو خونه بابام خیلی سختی کشیدم همیشه توذهنم فکرمیکردم اگه من بمیرم چیکار میکنند اصلا ناراحت میشن😞

بسپاربه خداگلم انشاءالله به حق فاطمه زهرا بخت و اقبال بلندی نصیبت میشه و خوشبخت میشی🌹👌

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍

سخته اینجور زندگیا گلم .... ولی صبر داشته باش انشاءالله خوشی بهت رو میکنه رفتن از خونه مطمعن باش هزار جو مشکل دیگه برات درست میکنه ب ه فکر رفتن و فرار کردن از مشکلات زندگیت نباش بمون و باهاشون مقابله کن بزار برات همه جوره درس بشن... جایگاه ما زنا همیشه همین بوده تابوده تو خونه بابا این جوری بعدشم ک توخونه شوهر میره شاید شانس بیاری دوباره اونجوری نشه

...

سخته اینجور زندگیا گلم .... ولی صبر داشته باش انشاءالله خوشی بهت رو میکنه رفتن از خونه مطمعن باش هزا ...

چقد بده که دخترم امیدوارم هیچکس مثه من آرزو نکنه که دختر نباشه