2777
2789
عنوان

دعا برای قهر زن و شوهر میخوام

563 بازدید | 21 پست

سلام بچه خواهرم با شوهرش چند وقته قهرن دیشب دیدمش خیلی دلم براش می سوزه منتظره شوهرش باهاش آشتی کنه . البته چند بار پیام داده ولی چون از قبل با هم مشکل داشتن و همیشه خواهرم کوتاه میومد مشاور بهش گفته این بار کوتاه نیا تا یک نفر از خانواده اش برای معذرت خواهی بیاد . دیشب براش گریه ام گرفته بود هیچ کاری از دستم بر نمیاد براش بکنم جز دعا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بار براش ختم صلوات برداشتم . آیه ی آشتی کردن رو بهش گفتم خونده . نمیدونم چه کار کنم .

کتاب داروخانه معنوی یا گنجینه معنوی اگه دارین تو قسمت فهرست ببینید ی سری دعا و ذکر نوشته 

من کتابشو ندارم مامانم داره 

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩

منم دختر عموم با شوهرش به مشکل بر خوردن خیلی ناراحتم براشون میگن 21بار سوره طلاق خونده بشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ذکری یادعایی،برای رفتن کسی ازخونت؟

کتاب داروخانه معنوی داری تو فهرست‌ نوشته

مامان بزرگم میگه تو کفش مهمون نمک بریزی ولی نفهمه یکم. معلوم نشه 

پا میشه میره

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩