2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ایده جالبیه من ک خوشم اومد

تازه افتادم رو دورش 

من یه مرضی دارم بند بکنم به چیزی تا تهشو در نیارم مگه ول میکنم؟؟؟؟ 

الان یه قوطی بزرگ جای روغن نباتی پنج کیلوییم خالی شده گذاشتمش تو صف انتظار مغازه ها وا بشن برم کنف بخرم دور پیچش کنم میشه سطل اشغال 

یه سبد پلاستیکی جای میوه هم گذاشتم پشت سرش تو صف اونم کنف مالون بکنم بشه سبد خرید بذارم جعبه عقب ماشین وقتی خرید میکنم پخش نشه تو جعبه بذارمشون تو سبد اونم سبد کنفی 

فرش و مبل نسازم از این کنف ،صلوات

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
خدا رو شکر امشب داشتیم وگرنه دق میکردم

الهی بگردم

این آخرین غذایی ک قبل از قهر درست کردم 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
خیلی خوبه ب نظرم فقط چجوری کنف می پیچی دورش میشه بیشتر توضیع بدی و عکس بزاری از نزدیک  

خیلی اسونه 

ببین هر ظرفی دلت بخواد در نظر میگیری میشه الگوی کارت در واقع این قالب هست هم میتونی ظرف رو نگه داری دورش کنف،هم میتونی ظرف رو دراری فقط کنفش بمونه مثه هفت سین من دقت کنی بعضیاش قوطی تن ماهی هست بعضیاش نه 

خب ظرف مورد نظرت رو یه سر کنف رو چسب چوب میزنی دور میپیچی دو سه خط یه بار چسب میزنی تا ارتفاعش  کامل با کنف پوشش میدی 

اگه سرچ کنی ویدیو اموزشی داره خیلی خیلی اسونه

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
ای وای قهر چرا؟؟؟  دلت میاد؟

عزیزم وقتی ب تهش برسی دیگه نمیتونی

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️