2777
2789

دخترم ۴ سالشه از فقط تو گوشیه و تلویزیون و یکم خاله بازی اصلا دل به بازی آموزشی نمیده،نمیدونم چکار کنم باهاش تو این روزای قرنطینه؟😣شما چه بازی میکنید باهاش؟

کتاب داره بخون براش

یاصوتی بهش شعروضرب المثل

روزهای هفته 

ماها

اعداد

حروف انگلیسی

فارسی بابازی بسکویت یاانگشتاش یادبده 

بازی های خوب تونت هست بزنی میاد

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بیستر فیلم میبینه و بازی موبایل 

ولی کتاب می خونم و پازل و با عروسکاش بازی می کنه قايم باشک دنبال بازی ماشین بازی مهمون بازی من جای  عروسکاش خرف بزنم و اینا😂

کاردستی و نقاشی هم هست 

از اول بايد استفاده خودتون از تلويزيون و گوشي رو محدود و كنترل ميكردين ك دخترتون هم درگيرشون نشه استفاده زياد ازشون مضره 

سعي كن باهاش كاراي جالب و جذابي ك دوس داره انجام بدين  ك استفادش از گوشي و تلويزيون كمتر شه

ابجی من یه دختر داره، چون خودش سرکار میره دخترش میمونه پیش من. 

من اصلا گوشی دستش نمیدم 

ولی با هم خاله بازی میکنیم

کاردستی درست میکنیم 

نقاشی میکشیم 

عروسک بازی میکنیم 

‏یه جوری از خواهر شوهر مادرشوهر بد میگن انگار خانواده‌ی طرف جانیه و فقط این آقایی که با اینا ازدواج کرده سالم بوده و خانوم اومده نجاتش داده😏بعضی وقتا باید به همه بفهمونی که