2777
2789
نمیدونم والا بنظرتون رحمت ازدواج میکنه یا خواب میبینع?.???

من ک دلم خنک شد 

خوب کرده رفته ازدواج کنه

ولی بافهیم ازدواج میکنه ی جورایی بنظرم

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
فکر کنم چشمهای بهبود مشکل پیدا کرده این کمکش میکنه

چشمای بهبود از اولم مشکل داشت دیگه ، کور نشده که  

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک دلم خنک شد  خوب کرده رفته ازدواج کنه ولی بافهیم ازدواج میکنه ی جورایی بنظرم

ن فکر نمیکنم

اخه فهیم چجور راضی میشه ب اون بله بگه???

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
ن فکر نمیکنم اخه فهیم چجور راضی میشه ب اون بله بگه???

بنظرم برا اینکه اذیت کنه اینارو رفته گفته این بیاد اینارو بگه 

بهبود بنظرم اون زنش بود امد 

فهیم دنبال بهونس ک از بهبود بکنه خودشو😂😂

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.