2777
2789
عنوان

بچها همتون میاید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 63 پست
عزیزم همین کشی ها ک نازک و استین کوتاهه  یا کلفت و رکابی ؟؟؟؟😢

همونی که همسرت داره برو زیر پوشاشو یه نگاه بنداز ببین کدوم عرق گیرش یکم خسته اس همونو بردارو بااون تمیز کاریهایی مثل آینه و ... رو انجام بده عالیه

عکس بده‌گلم و از کجا بخرم چجوریه همه مدل خریدم اما خوب درنمیاد هروز ۲۰تومن ۲۵تومن میبرم پول رو حیف م ...

بیچاره جیب شوهرت...

شیشه کجا رو میخوای تمیز کنی که هرروز درحال تمیز کردنی؟؟

خدایا از گناهانم بگذر... همانگونه که از آرزوهایم گذشتی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید همون دستمالی دارید فقط نباید زیاد تر و آبدار باشه، بسیار جزئی و خیلی کم نم دار باشه شیشه بدون لک میشه، امتحان کنید، اگر نشد از نیازمندیهای روزنامه استفاده کنید. 

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.
باسرکه سفیدو کهنه بچه

عزیزم با شیشه پاکن و کهنه میشه؟؟؟ من مشکلم اینه ک جای لک دستمال میمونه هروز ایینه تمیز میکنم کثیف نییت فقط حای لک حوله ک میکشم میمونه میخام نمونه 

من زشت کی ام 😀😂
بیچاره جیب شوهرت... شیشه کجا رو میخوای تمیز کنی که هرروز درحال تمیز کردنی؟؟

عزیزم ایینه های خونه 

پسرم همش دست میزنه ایینه قدی کمدم و شیشه اجاق گازم 

منم راضی نیستم پول حیف بشه اما چیکار کنم تمیز نگنم از خونم بدم میاد 

من زشت کی ام 😀😂
عزیزم با شیشه پاکن و کهنه میشه؟؟؟ من مشکلم اینه ک جای لک دستمال میمونه هروز ایینه تمیز میکنم کثیف نی ...

با شیشه پاک کن هم میشه ولی سرکه سفید باعث میشه دیرتر کثیف بشه وگردو خاک نشینه روش 

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر 😍😍😍
کهنه بچه متری بخر تمیز میشه هربارم با وایتکس و پودر تمیز بشور و وقتی خشک شد بتکون پرزاش بره

یعنی کهنه بخرم بعد با شیشع پاکن بزنم جای رد پارچه نمیمونه رو ایینه؟؟؟؟

من زشت کی ام 😀😂