2777
2789
عنوان

خانم های متاهل موفق تشریف بیارید

199 بازدید | 25 پست

سلام

راستش جدیدا یه چیز ذهنمو خیلی درگیر کرده.من خودم(مجردم) به شخصه خیلی وقتا با خودم نمیتونم کنار بیام(رفتار یا کارام) 

چطور می تونید با کس دیگه ای با شخصیت متفاوت کنار بیاید و آیا ارزششو داشته سختی هایی که کشیدین واسه زندگی متاهلی و اینکه چطور سعی می‌کنید به تفاهم برسید

🙏ممنون از توجهتون

ببین ازدواج موفق ازدواجیه که مکمل تو باشه اون طرف 

ینی تو با نقصات اون رو کامل میکنی

اون با نقص هاش تو رو کامل میکنه 

اینجوری اون حس کامل بودن دوتایی باعث میشه نقصای خودت و طرفت به چشم نیاد

و هیچوقت هم تکراری و روتین نمیشه 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب پرو پای شوهرت نپیچ. بهش اطمینان بده آزادیشو نمیگیری. بهترین مرد دنیا میشه. آروم باش. داد و بیداد کرد تو برو ظرف بشور. نمیدونم خودتو مشغول کن فقط حرف نزنید تو عصبانیت

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍

ما قبل از عقد رسمی پدرم ۶ ماه صیغمون کرد و گفت باهم برید بیاید بعد اگه تفاهم داشتید عقد میکنیم 

ماهم کلیییی وقت گذروندیم باهم تفریح رستوران حتی مسافرت و کلی شناخت پیدا کردیم از هم

ب نطرم اینجوری خیلی خوبه

خودتو ب خودت ثابت کن نه به خاله خان باجیای اطرافت 😐

ادم از بس دوست داره هیچی به چشم نمیاد تازه رابطه تو ازدواج برا اینجور چیزاست دیگه وقتی رابطه زناشویی باشه خود به خود کارهای بدشو از یاد میبری فک میکنی این مردی که باهاته از همه خوبتره و تو خیلی خوشبختی

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 

عزیزم من خودم خیلی بی تجربگی کردم. بدون هیچ شناختی بدون تحقیقی بدون اشنایی ازدواج کردم. تو زندگی متاهلی هم من هم ۶مسرم فوق العاده خامی و بچگی کردیم ک نتیجه اش یک بچه زود اوردیم و الانم ۶ ماهه از هم دوریم و قصد جدایی داریم . بنطر من ادم هررررررچه ببشتر با طرف مقابلش رفت و امد کنه هر چ ببشتر وقت بزاره بازم کمه ... نمیدونم به سوالت ربط داشت یا نه اما دوست داشتم اینو بهت بگم شاید ب دردت خورد 

ما قبل از عقد رسمی پدرم ۶ ماه صیغمون کرد و گفت باهم برید بیاید بعد اگه تفاهم داشتید عقد میکنیم  ...

سلطان تعلیقو ترکوندن شدی سلطان تعلیق ۲😂😂😂✌✌✌

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍
ما قبل از عقد رسمی پدرم ۶ ماه صیغمون کرد و گفت باهم برید بیاید بعد اگه تفاهم داشتید عقد میکنیم  ...

خوبه ولی اگه وابستگی پیش بیاد اونوقت چشم رو عیبا میبنده آدم

خوبه ولی اگه وابستگی پیش بیاد اونوقت چشم رو عیبا میبنده آدم

خب واسه همینه ک میگن اول ب بلوغ عقلی برسیدبعد ازدواج کنید 

ک با عقلت تصمیم بگیری نه با دلت

من و همسرم سنتی ازدواج کردیم منم با عقلم انتخاب کردم ولی خداروشکر الان راضی ام

خودتو ب خودت ثابت کن نه به خاله خان باجیای اطرافت 😐