2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم برای زندگی قاسم آباد چطوره؟

خوب متوسط رو به پایین محسوب میشه عزیزدلم

ولی همونم بستگی به خیابونش فرق میکنه

مثلا چهار راه ورزش و دکتر حسابی باز به نسبت بهتره

بله عزیزم برای زندگی قاسم آباد چطوره؟

متوسطه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
برای زندگی‌میفرمایید؟ وکیل اباد گلشن احمد آباد

گلشن کجاست؟

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
خوب متوسط رو به پایین محسوب میشه عزیزدلم ولی همونم بستگی به خیابونش فرق میکنه مثلا چهار راه ورزش و ...

خیلی ممنونم از راهنماییت

عزیزدلم ادارات و شرکتها بیشتر تو کدوم خیابونای مشهده؟

زیااادن تو چه رنج قیمتی میخوای خب

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖