2777
2789
عنوان

همسایه دیوونه

375 بازدید | 12 پست

بچه ها من چندروز پیش تاپیک زده بودم که همسرم کرونا گرفته رفته  خونه ی مامانش اونجا خووشو قرنطینه کنه چون توخونه تنها میموندو منم چون باردارم اومدم پیش مامانم . گفته بودم تقریبا یک هفته پیش مامانم و داداشم میرن خونمون یه شب میمونن و فردا میرند .بعد همسایمون چندروز پیش بم زنگ زد که بعد از اومدن مامان و داداشم دوتاقابلمه ی رویی که توراه پله بوده نیست . بش گفتم خوب بیشتر بگرد اخه دوتا قابلمه چه ارزشی داره بخواییم بدزده ؟ 

بعد برگشته بم پیام داده قفل خونه رو عوض کردیم تا قابلمه ی منو نیارید نمیزاریم بیاید  

بگید بااین همسایه بی ابرو چه کنم ؟حالا خوبه فعلا حالاحالاها نمیخوایم بریم خونه

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکایت کن ازش

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

من جای شما بودم میگفتم غلط کردی همراه هفت جدت دزد باباته سلیطه خانم بعدم وقتی میرفتم خونه م اگه قفلی عوض شده بود بی رودروایسی زنگ میزدم ۱۱۰که چرا قفل خونه مو عوض کردن خودمو راه نمیدن ... هرکی هم میومد رضایت نمیدادم تا به گوه خوردن بیفته تازه شانست بگیره جلو ۱۱۰بگه که قابله مو دزدیدن سریعا اعاده حیثت کن باباشو دربیار 

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون
فقط همسایتونه یا صاحب خونه هم هست که قفل درو عوض کرده؟

یا خونه است که دوواحده . به خاطرهمین راهمون مشترکه . نه صاحبخونه نیست . خیلی پررو و بی ابرو هست

من جای شما بودم میگفتم غلط کردی همراه هفت جدت دزد باباته سلیطه خانم بعدم وقتی میرفتم خونه م اگه قفلی ...

اخ من انقدر سعی کردم حرمت و احترام هارو نگه دارم . گفتم بابا شیطونو لعنت کن . اشتباه میکنی . البته قبلش یه تیکه ای بش انداختم که حداقل توی دلم نمونه.

نمیدونم والا میترسم بدتر شه

حالا اگه طلایی چیزی گم میشد اینقدر حرص نمیخوردم اخه قابلمه اونم رویی    البته اینم بگم محل زندگی ما خیلی بده همشون بی فرهنگ و دزد و چاقوکشن