2777
2789
ببین پسرایکم کندترن پسرمنم ۱۳ماهگی راه رفت طببعیه  حتماتشویقش کن مثلااگ ازیچیزی خوشش میادبابرا ...

مرسی از راهنماییت عزیزدلم کاش اونایی ک مث شما تجربه دارن بیان بگن اگ دوستی دارین تگ کنین اینجا من تازه واردم مرسی خانومی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از راهنماییت عزیزدلم کاش اونایی ک مث شما تجربه دارن بیان بگن اگ دوستی دارین تگ کنین اینجا من تا ...

خواهش میکنم 

معمولامتولدبن هرسال تاپیک دارین سرچ کنی برات میاره بروتوتاپیکاشون 

پسرتون متولدچه ماه وسالی هست بگواگ دیدم لینک بزارم برات 

وخدایی که بشدت کافیست
خواهش میکنم  معمولامتولدبن هرسال تاپیک دارین سرچ کنی برات میاره بروتوتاپیکاشون  پسرتون م ...

همین دیروز تولدش بود مرسی گفتم اونایی ک بچه دارن کلا بیان این تاپیک تا کلا تو بچه داری کمک کنیم بهم اگ بتونیم این تاپیک بمونه 

خواهش میکنم  معمولامتولدبن هرسال تاپیک دارین سرچ کنی برات میاره بروتوتاپیکاشون  پسرتون م ...

بنطر شمام بچه کوچیک داری میگم تو غذاخوردناشون تربیت و لجبازی بازی و.....همدیگزو راهنمایی کنیم 

همین دیروز تولدش بود مرسی گفتم اونایی ک بچه دارن کلا بیان این تاپیک تا کلا تو بچه داری کمک کنیم بهم ...

اخی عزیزم تولدش مبارک باشه 😚😚

یه تاپیک بزن برابچه های یساله این براواکسنه کسی جمع نمیشه اینجوری 

وخدایی که بشدت کافیست
اخی عزیزم تولدش مبارک باشه 😚😚 یه تاپیک بزن برابچه های یساله این براواکسنه کسی جمع نمیشه اینجوری&n ...

مهم نیس بچه ها ی ساله باشن یا ن کلا بچه دارا بیان ممنون از تبریکت کسیو فعلا نمیشناسم تگ کنم خخخ

شرایط سختیه ولی کارعقلانی این ک بارعایت کامل بهداشت ببریم

اره دیگه متر واسه دور سرش با خودم میبرم با یه زیرانداز زیرش بزارم واسه وزنش که میگیرن برا خود خانمی که واکسن هم میزنه دستکش از خودم میبرم😅