2777
2789

امشب زمین و آسمان گردیده پر شور و شعف

امشب تمام عرشیان بهر زیارت بسته صف

امشب که عیدی میدهد بر عاشقان شاه نجف

امشب تو هم مستی کن و دل را بری کن از اسف

زیرا به دنیا آمده مظهر عزت و شرف

میلاد نور عالمین، امام حسین(ع) مبارک

سلام دوستان عیدتون مبارک میلاد امام سوم شیعیان رو تبریک میگم بیاین امروز از امام حسین عیدی بگیرین حاجتتتون رو بگین تا من با زبون روزه براتون صلوات بفرستم شما هم برای سلامتی و ظهور امام زمان شفای مریضا ریشه کن شدن کرونا و خوشبختی و ازدواج همه ی جوان ها و خواهر منم دعا کنید

سلام.برای من دعا کن زودتر خونه دار شم خسته شدم دیگه 

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

السلام علیک یا اباعبدالله سلام عزیزم قبول باشه عیدتون مبارک آن شاالله خودت و خانوادت سلامت و حاجت روا باشی من برام یه مشکل بزرگ پیش اومده برای نجات ازین وضعیت منو مهمان نفس گرمت کن 

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند . . .

اسی جون واسه من دعا میکنی اولش مشکل پدر مادرم حل شه...بعدش  امسال خداجون یه پسرسالم وصالح بهم بده..موقع افطارم واسم دعا کن،خدا مشکل خودتو آبجی تو حل کنه انشالله

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲