2777
2789
عنوان

عاشِقشم+عکس😭

386 بازدید | 18 پست

این خانوم کلی فالور داره تو اینستاگرام

کلا خیلی ریلکسه

یکی از الگوهای منه

اول اراده کرد کلی لاغر شد

بعد چند سال حامله شد بچه هاشو اونجور که خاست سه زبونه

بار اورد اخلاق خصوصیات یه بار داد نزد سر اینا وقتی بچه هاش دعوا میکردن فقط میگفت نکن بوس بده خاهرتو دعوا خوب نیست وشم میاد یه بارم یه دهن پر گفت شوهرم فقط از لحاظ مالی بچه هامو بزرگ کرد وگرنه هیچسه# _قلو گونش#  

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

اتفاقا منم دوسش داشتم 

ولی تو این دوران قرنطینه همش هشتگ خانه بمانیم میزنه 

ولی یا خودش خونه پدر مادرشه یا اونا اینجا 

حالا هم که دوست عکاسش خونش بود

فقط شعار

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم دوسش داشتم  ولی تو این دوران قرنطینه همش هشتگ خانه بمانیم میزنه  ولی یا خودش ...

اررره کلی وضع مالی شوهرش توپه ولی اینجور که معلومه نه با خانواده شوهرش خوب نی

خط آخر چی یه دهن پر؟

منم اینقدررررررر دوست دارم یه عالمه بچه دورو اطرافم باشن ولی متاسفانه نمی تونم ریلکس باشم من حرص بچه های مردمم میخورم که مادراشون بیخیالا😭😭😭

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
خط آخر چی یه دهن پر؟ منم اینقدررررررر دوست دارم یه عالمه بچه دورو اطرافم باشن ولی متاسفانه نمی ت ...

لابد استرسی یه دهن برگشت تو اینستاش گفت شوهرم فقط از لحاظ پولی بزرگ میکنه بچه هامو یعنی من بچه هامو بزرگ کردم

اررره کلی وضع مالی شوهرش توپه ولی اینجور که معلومه نه با خانواده شوهرش خوب نی

اکثرا اونایی که تو مجازی فاللور زیاد دارن خواه یا ناخواه مغرور میشن

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

حالا شما ازکجا میدونی که داد نزده سر بچه هاش یجوری تعریف میکنین انگار تو زندگیشونی نمیاد که از داد زدنش فیلم و عکس بگیره 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
از لحاظ پولی کمه؟؟ پول باشه برا کار خونه کارگر میگیری پرستار میگیری  بهترین باشگاه ها بهترین ...

صد درصد صد درصد تازه میگفت میرم خارج مهاجرت میکنم