2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری کم خونی شدید داشتن

892 بازدید | 15 پست

چه قرصی دکتر بهتون داد ؟من فرامکس خوردم دیگه الان ازش نیست چکار کنم ففول گفت خوبه ماما ولی نمیدونم چکار کنم

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عدد هموگولبینم ۷😢دکتر بهم قرص اینا داده دو روز دیگه میخوام باز برم ازمایش ببینم عددم بالا رفته یا ن

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
من عدد هموگولبینم ۷😢دکتر بهم قرص اینا داده دو روز دیگه میخوام باز برم ازمایش ببینم عددم بالا رفته ی ...

چه قرصایی میشه اسمشو بگین

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
کم خونی شدید منظورتون تالاسمی؟؟؟ یافقر آهن دارید - - - من موقع ازدواج کم خونی داشتم دیگه نرفتم الانم ...

فقر اهن

[QUOTE=130253268]من عدد هموگولبینم ۷😢دکتر بهم قرص اینا داده دو روز دیگه میخوام باز برم ازمایش ببینم عددم بالا رفته ی ...[/Q

من برا خودم نگران بودم که 10 شده آخه خیلی خسته میشم گلبول قرمزم پایینه برا شما که خیلی کمه به منم فروس سولفات نمیسازه به دکترم گفتم میگه دءودنال بخوری فولیک اسید پنج میخوری زیاد میشه 

منم یه ماه دیگه زایمانمه یه ماه دءودنال خوردم یکم بالا رف 10.2 بود شد 10.4 الان فروس سولفات  کل ...

اسم قرص اهنت چیه اخه بمنم گفته دوتا بخور ولی میترسم منطورت فرفورت دئودنال کنارش مولای ویتامینم میخوردی