2777
2789

اگه تا ده دقیقه منفی باشه و بعد ۲۴ ساعت یه خط کمرنگ بیفته روش ...کدوم جواب درسته منفی یامثبت؟

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر از موعدت خیلی نگذشته چند روز دیگه بزن، احتمال داره مثبت بشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

میگن باید همون ۱۰ دیقه اول دو خط بشه حالا باز دوباره بزن منم اولش خط انداخت بعد دومیش دیر دو خط شد سه چهارتا گرفتم زدم 🤣🤦🏻‍♀️ بعدش رفتم ازمایش هی دوتا خط میشد بعد چند دیقه میگفتم نه من توهم زدم

🤗
اگر از موعدت خیلی نگذشته چند روز دیگه بزن، احتمال داره مثبت بشه

تقریبا ۷ روز گذشته ..ینی ممکنه مثبت بشه؟

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
تقریبا ۷ روز گذشته ..ینی ممکنه مثبت بشه؟

تا روز دوازدهم احتمالش هست

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹