2777
2789

هیچی میریم دم نونوایی میگیم آقا 20تا نون بده،

اونم میده

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا. نون میخریم دیگه. لواش و بربری و سنگک و بقیه ی نون ها چه فرقی دارن؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

یه بقچه میبرم نوبتم که شد میذارم رو پیشخوان نان رو مستقیم از تنور میذارن رو بقچه خودم بعد هم میذارم داخل پلاستیک خونه که رسیدم بقچه رو عوض میکنم چون پشتش به پیشخوان خورده موقع استفاده هم گرم میکنم

نانوایی نزدیک خونه ما کاملا بهداشتی با ماسک و دستکش خودشون هم میزارن تو نایلون میدن دستمون روی میز نمیندازن پول هم قبول نمیکنن کارتخوان هم گذاشتن بیرون هرکی خودش کارت بکشه با چوب کبریت هم رمز بزنه و بندازه سطل آشغال

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
فرقش اینه که نون لواش گرم کردن سخت تر است چون خشک میشه

کمی بهش اب بزنی حله ..عزیزم مراعات بکنید. اما در حد وسواس گونه نباشه. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !