2777
2789

میخام طلاق بگیرم شوهرم میگه یه فرصت بهم بده من عوض شدم دیگه اون ادم سابق نیستم 

ولی قبلا بهش فرصت دادم درست نشده

نمیدونم چیکار کنم طلاق بگیرم یا نگیرم

این تاپیک رو هم بخونید لطفا بعد نظرتونو بگید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4104125/بیایید-ویژگیهای-شوهرمو-بگم?page=1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دروغه هیشکی عوض نمیشه منم داشتم جدا میشدم قبل عید شوهرم دقیقا همینارو گفت ولی فقط تا امروز سر حرفش یود باز اخلاقای گوهش شروع شد

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  

شما که اینهمه صبرکردی اینم روش شاید اینبار واقعا تغییر کرده باشه این فرصت رو بده بهش تا بعدها توخلوت خودت نگی کاش بهش فرصت میدادم

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

عزیزم ویژگی هایی که گفتی واقعا سخته کنار اومدن باهاش 

ولییبیی هیچ کدوم ما اصلا و ابدا نمیتونیم بهت بگیم که طلاق بگیر یا نگیر چون در جریان خیلی مسائل نیستیم 

این تویی که میتونی تصمیم برا زندگیت بگیری برا سعادتت دعا میکنم عزیزم 

اره 

با دلیلش کاری ندارم

چون اصرار از طرف شماس

اگر بچه ندارین جداشین

درغیراینصورت بهتره بیشتر فرصت بدین به زندگیتون

کاش یه پسر بچه اسپانیایی بودم که هر روز با یه دوچرخه میرفتم مزرعه پدرم و هیچوقت نمیدونستم خاورمیانه ی لعنتی کجاست...