2777
2789
عنوان

ایاقانونه جذب کفره؟؟؟

81 بازدید | 6 پست

دوستان گل سلام من یه مدتیه قانون جذب رابهش شک دارم چون یجای خوندم نوشته بود خودت خالق باش وقتی اینوشنیدم گفتم وجودخدارومیبره زیرسوال حالانمیدونم دقیقامنظورش چی بوده،ازطرفی من بین دعاهاورازنیازهام درگذشته درکنارش ازقانون جذب هم استفاده میکردم حالانمیدونم الان که به اونارسیدم نتیجه اون رازنیاز دعاهام بوده یاقانون جذبم دخیل بوده؟

کل قانون جذب میگه ایمان و اعتماد به خدا

کفر چیه 😑

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا

من خودم چند تا آیه و حدیث و روایت شنیدم از روحانیون

که خودشونم میگفتند منطبق با قانون جذبه...

چه کفری

اون "خودت خالق باش" که شما گفتی هم توی جمله و جایگاه خودش معنی متناسب خودش رو داره

برداشتت اشتباهه یعنی چیزی که میخوای بهش برسی رو خودت برا خودت خلق کن مگه فقط خدا خالقه؟

خدا خالق جهان و دنیاست ، نقاش خالق اثار هنریه، بنّا و معمار خالق بناهاست، هرکسی میتونه خالق باشه

تو هم میتدنی خالق زندگی خودت باشی و خالق لحظه هایی باشی که قراره برات اتفاق بیفته

قانون جذب کفر نیست هیچ ایرادی هم نداره

💏"You & me 💕make a wonderful "We

قانون جذب اصل و اساسش شناخت خدا هست . 

شکر گذاری داره .

صبر و توکل 

بخشش 

این جمله هم به منظور اون چیزی که دریافت کردید نیست .

میخواد بگه به هر شکلی که به جهان نگاه کردی همون عایدت میشه .

منفی باشه منفی دریافت می‌کنی و یا برعکس

کاربر قدیمی هستم.   

بعضی از مبانی و پایه های قانون جذب بله شرک و کفر هست.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....