2777
2789
عنوان

یه شوهر لوس و بچه ننه دارم 😑

511 بازدید | 22 پست

۳ روزه باهم حرف نمیزنیم

سر چی؟

من مادرشوهرم طبقه اول ما چهارم و بسیااااار خانواده خوبی داره و من دوسشون دارم

مادرشوهرم زنگ زد شوهرم برداشت گفت من میخوام برم پشت بوم حوصلم سر رفته گفتم اول بپرسم بعد بیام اگه دوست داشتید شمام بیاین که من گفتم من میخوام برم حموما ( یعنی بذارید من برم بیام بعد ) بعد شوهرم قطع کرد گفت میخوای بری که بری ... گفت میخواد بره بالا با حموم تو چیکار داره با لحن خیلی بد 

من از تعجب شاخام داشت در میومد دیگه دیدم لحنش اینجوریه ۴ تا من گفتم ۴ تا اون بحثمون بالا گرفت

باورتون میشه سر یه چیز الکی حرف نمیزنیم اصلا هم دلم براش تنگ نشده لوس بی معنی

انقدر با هم دعوا نمکنیم مثل اینکه دلش دعوا میخواست الاغ

خیلی عصبانیم 😡

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شمام منظورتون درست نرسوندین میگفتی منم برم حموم برگردم میام  البته ک قهر و لوس بازی همسرتم ...

عزیزم اصلا مهلت نداد

تا قطع کرد گفت این چ طرز حرف زدنه با این لحن ...

بعد ببینم بد حرف بزنه دیگه نمیشناسمش منم یکی دیگه میشم

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
خب تو رو بهش توضیح بده که منظور بدی نداشتی سه روز قهر چطور طاقت می بارید واقعا

من توضیح نمیدم 

یعنی منو نمیشناسه که اینجور برداشت میکنه ؟

انقدری که من به فکر مامانشم خودش نیست

اگه منو اینجور شناخته همینجورم بمونه

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩

ولش کن بعضی وقتا خر میشن شوهر منم همینجوره سر هیچی چند دعوا بالا میگیره بعد خودش خندش میگیره

ازدواج ینی زندگی مشترک، ظرف شستن مشترک، توالت شستن مشترک، ناهار و شام خوردن مشترک، خرید مشترک، خنده مشترک، گریه مشترک، شادی مشترک، غم‌مشترک، پولداری مشترک، بی‌پولی مشترک، ... اگه این چیزارو بلد نیستین لطفا ازدواج نکنین!
ولش کن بعضی وقتا خر میشن شوهر منم همینجوره سر هیچی چند دعوا بالا میگیره بعد خودش خندش میگیره

یعنی به قدری شاکیم ازش که انگار نمیشناسم منتظرم بیاد سمتم مثل گرگ بپرم بهش 😡🙈

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
یعنی به قدری شاکیم ازش که انگار نمیشناسم منتظرم بیاد سمتم مثل گرگ بپرم بهش 😡🙈

اصلا نپر ولی بعد اشنیتون تا چنند وقت منت بزار سرش ک دیدی چ بحثی درست کردی

ازدواج ینی زندگی مشترک، ظرف شستن مشترک، توالت شستن مشترک، ناهار و شام خوردن مشترک، خرید مشترک، خنده مشترک، گریه مشترک، شادی مشترک، غم‌مشترک، پولداری مشترک، بی‌پولی مشترک، ... اگه این چیزارو بلد نیستین لطفا ازدواج نکنین!
منم باهاش قهرم . پول نمیده بهم خسیسه بگین چیکار کنم

عزیزم من راجع به این قضیه چیزی نمیدونم چون شاغلم ازش پول نمیگیرم

بخوامم خودم از موبایل بانک کارت به کارت میکنم واسه خودم

من دوستم شوهرش خسیس بود هر چیزی میخرید ۳ برابر به شوهرش میگفت 😂

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
من توضیح نمیدم  یعنی منو نمیشناسه که اینجور برداشت میکنه ؟ انقدری که من به فکر مامانشم خودش ن ...

ببخشید ولی به نظر تو زندگی مشترک لجبازی معنی نداره همین طور که شما ناراحتی الانم ایشون ناراحت ...اگرم که غرورتون مهم تره پس باید دلتنگی بی خیال بشید و تحمل کنید اینم سر چنین مسیله که با دو دقیقه حرف زدن از بین میره خدا نکرده مشکل حدی تو زندگی تون پیش بیاد چطور می خواین رفع کنید 

عزیزم من راجع به این قضیه چیزی نمیدونم چون شاغلم ازش پول نمیگیرم بخوامم خودم از موبایل بانک کارت به ...

مگه پول میده که چن برابر بگیرم همش میگه ندارم . امشب بحثمون شد

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستین?ممنون