2777
2789

من تو هفته ۳۵ بارداریم بهم گفتن معده بچه بزرگتر از حد معموله یعنی چی مشکلیه این دارم از غصه میمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اطلاعات سونوگرافی صددرصد نیست 

ب دوستم گفتن سر بچه ت کوچیکه

چ ها ک نکشید تو دوماه آخر بارداریش

آخرم زودتر از موعد زایمان کرد

سر بچه هم طببعی بود.

زیاد هرچیری رو جدی نگیر

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
واااای خیلی سختته با این دوران سخت یه ایرادیم ازت بگیرن ، کاش یکی پیدا میشد دراین تجربه ای داشت راهن ...

سلام. تو رو خدا بچتون چی شد؟ ب منم گفتن معده ش بزرگه غم تو. دلمه خواهشا بیا جواب بده

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
سلام. تو رو خدا بچتون چی شد؟ ب منم گفتن معده ش بزرگه غم تو. دلمه خواهشا بیا جواب بده

سلام عزیزم نی نیتون دنیا اومد منم مشکل شما رو دارم 

خیلی نگرانم جوابمو بدین 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
سلام عزیزم نی نیتون دنیا اومد منم مشکل شما رو دارم  خیلی نگرانم جوابمو بدین

سلام چرت و پرت گفتن بچم سالمه سالمه

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.