2777
2789
عنوان

بچه ها کمک میکنید این مشکلم حل بشه

192 بازدید | 15 پست

اول بگم خودم میدونم این مشکله پس لطفا نگید کارت اشتباهه فلان من اصلا دست خودم نیست

من از روزی ک ازدواج کردم و الان ۹ ماهه عروسی کردم خیلی نسبت به زنای دیگ حسودی میکنم اینجوری که مثلا موقع فیلم دیدن اگه صحنه ای بیاد که لختی باشن ناراحت میشم جایی ک بدونم دختر خوشگل زیاده دوست ندارم برم باورتون نمیشه من انقد ازین موضوع ناراحتم و خجالت میکشم و نمیخام ب شوهرم سخت بگیرم عقده ای بشه با اینک قبل ازدواج همه اینچیزا برام عادی بود و تو خانوادم نسبتا اوپن بودیم ...درمورد همسرمم  پسر خوبیه ادم هیزی نیست و جلوی من خیلی رعایت میکنه  ولی  در کل ادم بشدت دقیقیه  ارونا ک حواسش ب همه چی هست همه رو میبینه..تروخدا ی راهکار بگید من ازین دیوونگی دربیام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش منم اوایل ازدواج اینطوری بودم حتی خیلی بدتر 😂😂وقتی شوهرم تو خواب پشتشو به من میکرد صبح باهاش حرف نمیزدم تا این حد اما الان بعد پنج سال کمکمکی دارم بهتر میشم تو هم مثل من نباش خیلی اذیت میشی 😂😂😂😂

چرا بعد ها؟ الانم مشکله

بعدها این اخلاق شما ب شکاکی و بد دلی تبدیل میشه شوهرتو محدود میکنی و زندگیتو خراب...الان درمان بشه خیلی بهتره

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
بعدها این اخلاق شما ب شکاکی و بد دلی تبدیل میشه شوهرتو محدود میکنی و زندگیتو خراب...الان درمان بشه خ ...

ینی هرروز بدتر میشه؟اصلا توروم نمیارم خودمو خیلی خوب جلوه میدم راستش ولی از درون  ناراحت میشم.  راستش روم نمیشه جلوی کسی اینارو بگم چون میدونم خیلی سطح پایین و مسخرست

راستش منم اوایل ازدواج اینطوری بودم حتی خیلی بدتر 😂😂وقتی شوهرم تو خواب پشتشو به من میکرد صبح باهاش ...

عه فک نمیکردم هیشکی در حد من باشه😅خوب لاقل بگو چیکا کردی بهتر شدی؟؟؟

ینی هرروز بدتر میشه؟اصلا توروم نمیارم خودمو خیلی خوب جلوه میدم راستش ولی از درون  ناراحت میشم. ...

نتیجه الانش همینه که داری خودتو اذیت میکنی روحتو داغون میکنی هرچی بیشتر ب این احساساتت بها بدی بدتر میشه...سعی کن دیدتو عوض کنی مشاوره بری تا بیشتر از این روی روح و روانت تاثیر نذاره

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
ینی هرروز بدتر میشه؟اصلا توروم نمیارم خودمو خیلی خوب جلوه میدم راستش ولی از درون  ناراحت میشم. ...

اگه شوهرت یه آدم‌معروف بود چیکار میکردی توو؟؟😂😂😂😂

تازه وارد نیستماااااا...جز قدیمیا محسوب میشم...
عه فک نمیکردم هیشکی در حد من باشه😅خوب لاقل بگو چیکا کردی بهتر شدی؟؟؟

راستش بعد این که بچه دار شدم خود به خود فکرم بیشتر درگیر بچه و اینا میشد بد بینیم کمتر شد الان تقریبا ول کردم والللا ما مگه چقد میتونیم فکر کنیم مغزم نکشید😂😂😂😂😂😂