2777
2789

امروز ظهر سر یه مسئله ی خیلی الکی با شوهرم بحثمون شد،خونمون طبقه بالای مادرشوهرم اینا هس ،من فکر میکردم کسی خونشون نیس ،بعد بحثمون شد و صدامون خب ی کم بالا رفت ،،بعدش فهمیدم ک خواهرشوهرم تنها تو خونس و صدامونو شنیده خیلی اعصابم خورد شد ،،،حالا عصری ک اون یکی خواهرشوهرم ک متاهل هس و مادرشوهرم اومدن خونه صداشونو میشنیدم ک خواهرشوهر مجرده  داشت براشون تعریف میکرد ((((بچه ها ما گلخونه داریم طبقه پایینم همینطور بعد کف گلخونه ما برا اینکه نور برسه طبقه پایین  هم شیشه ای هس شیشه هم خیلی نازک و درز دار هس بخاطر همین صدا راحت میره و میاد))))،،خیلی اعصابم خورده،،فقط دوس دارم خونم ی جا دیگه باشه،،،،کسی هست شرایط منو داشته باشه؟دعوا میکنید صداتون میره؟؟

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

جای دیگه هم بری درست نیس همسایه صداتونو بشنوه. 

باهم حرف بزنین بحث کنین چرا داد اخه گلم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

حالا از عصر تا الان همش خودخوری میکنم 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن نزدیک مادرشوهر نباشین همینجاست  

ولی چه خواهرشوهر فضولی داری ازیناس که بین خانواده شوهر خودشم بهم میزنه  

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 
جای دیگه هم بری درست نیس همسایه صداتونو بشنوه.  باهم حرف بزنین بحث کنین چرا داد اخه گلم

ن میگم ک راحت صدامون میره،،اتفاقا داد نبود 

ب درک 

ب کسی چه؟ 

دوس داشتی دعوا کتی زندگی خودته

ن ب رو خودت بیار ن توجیه کن

اونم انقد فضولی کنه تا بمیره

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
منم خیلی بدم میاد متوجه دعواهامون بشن اما شوهرم همش بروز میداد😡

اوف

منم‌این مشکلو دارم فرقش اینه که جاریم طبقه پاییمونه،مادرشوهرم ساختمون بغلی 😑😑😑

سختت نیس اونجا؟؟؟دائم میرین خونه مادرشوهر؟

من تا حالا با شوهرم دعوانکردم 

ولی چرا خودش‌رفته بود پایین با برادرش بحثش شده بود صداشون میومد ولی خیلی نمیفهمیدم چی میگن😟😕😐😐😐😐😐

عشق حقیقی‌ و‌ دوستان وفادار ،دوگنجی‌ که‌ یافتنشان‌ دشواراست
حالا از عصر تا الان همش خودخوری میکنم 

آشتی کن با شوهرت  بعد  با صدای بلند بخند  شادمان با هم صحبت کنید  تا صدا بره  هر چی بوده  بشوره ببره😁

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

عین شرایط تورو داشتم حتی گلخونه هم داشتیم مادرشوهرم فوق العاده فضول بود تو رومون میگفت از شیشه دیدم چراغتون روشنه یا صداتون میاد یا صدای آب میاد یا فلان بسار .. بلند شدم ازونجا اگه یه سال بیشتر میموندم خودمو میکشتم از دستش !

متاهل هستم