2777
2789

سلام.بچه ها من موارد زیادی دیدم که از کومار نتیجه گرفتن خیلی هام نه.میشه بیاین خودتون اعلام کنید اونایی که نتیجه گرفتن برا پسر و نگرفتن.کسی تجربه ای داره ؟

ک‌ومار خیلی وقته دیگه تعیین جنسیت نمی کنه 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیم تعین جنسیت کلا شانسیه

منو شوهرم زیرنظر دوتا دکتر ۱سال کامل تحت رژیم دخترزایی بودیم

پسرشد

ازاولم یع فامیلی داشتیم دکترای تخصصی ژنتیک داشت گفت این رژیم الکیه ما گوش نکردیم

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
رژیم تعین جنسیت کلا شانسیه منو شوهرم زیرنظر دوتا دکتر ۱سال کامل تحت رژیم دخترزایی بودیم پسرشد ازا ...

فقط رژیم گرفتین یا چیزای دیگه هم رعایت کردین؟؟ مثلا نزدیکی زمان تخمک گداری  و ارضا شدن خانم احتمال پسر شدنو بیشتر میکنه

میگن رابطه یه روز درمیان احتمال دختر بیشتره اینم درست نیس؟

فقط رژیم گرفتین یا چیزای دیگه هم رعایت کردین؟؟ مثلا نزدیکی زمان تخمک گداری  و ارضا شدن خانم احت ...

همه چی رعایت کردیم

ببین درکل اخرش اینه زن فقط هورومونxداره که دختر زا هست

مرد همxوهمyباید هورمونy مرد زیادباشه برا پسر و دختربرعکسxزیادباشه

اینم کاملا شانسیه 

همه چی رعایت کردیم ببین درکل اخرش اینه زن فقط هورومونxداره که دختر زا هست مرد همxوهمyباید هورمونy ...

xو y رو میدونم ولی خب خیلیا با اسپرم ضعیف و مورولوژی پایین هم بچه شون پسر شده 

xو y رو میدونم ولی خب خیلیا با اسپرم ضعیف و مورولوژی پایین هم بچه شون پسر شده 

باورکن همش شانسیه 

اگه تعین جنسیت دست ملت بود

الان هیچدوم از ولیعهد های دنیادخترنبودن

سرچ کن ببین ولیعهدپیشرفته ترین کشورا دختره

متاسفانه این طرز فکرمردم کشور ماهستش که پسربچه رو امتیازمیدونن

خانومی شما ک پیش کومار رفتین چی شد نتیجه گرفتین؟ 

سلام عزیزم من راستش انقد لفتش دادیم ه خورد به کرونا اقدام نکردیم دیگه ولی دیدم افراد زیادی رو ه رفتن پیش کومار بهشون گففته مشکلیی ندارن برا پسردار شدن و جنسیت دلخواه درنیومده زیاااد دیدم توهمیین نی نیی ساییت هم.اینو یادتون با لیشتراز ایینکه رژیم غذایی خودت مهم باشه تحرک و تعداد اسپرم همسرتون مهمتره.که باید این دو فاکتوربای پسربالای ۷۰باشه پس اگه آزمایش اسپرم همسر این دو فاکتور توش پایینه حتمنه حتمن حداقل سه ماه بایید تقوییت بشه حالا ییا با داروو شیمیایی ییا داروهای طب سنتی اسلامی.من خیلیارم دیدم با طب سنتی و اسلامی و مصرف داروی اونها نتیجه گرفتن.خیلی تحقیق کنید و ریسک نکنید اگه تا اون اندازه براتون جنسیت مهمه

سلام عزیزم من راستش انقد لفتش دادیم ه خورد به کرونا اقدام نکردیم دیگه ولی دیدم افراد زیادی رو ه رفتن ...

من بدون دکتر رفتن برا جنسیت، بچه قبلیم پسر بود شوهرم اسپرماش 126میلیون بود تعدادش، اما کلاس آ 24 درصد و کلاس بی 44درصد بود و بقیه شم ک بی تحرک بودش و اینم میدونم ک با تغذیه و بقیه چیزا احتمالش بالا میره فقط و صد درصد نیستش، و نکته دیگ اینک برا اینک اقداممون بگیره روز تخمگذاریمو پیدا کردم وقتی دوخط شد سه شب پشت سرهم اقدام کردیم. حالا پسرمو چون از دست دادم، دلم میخاد بازم پسر شه تا دلم آروم بگیرهو فک کنم این همونه ک خدا بهم داده دوباره، بازم راضی م ب رضای خدا. فقط برام جالب بود ببینم این کومار چیکار میکنه ک مردم میرن برا تعیین جنسیت پیشش

من بدون دکتر رفتن برا جنسیت، بچه قبلیم پسر بود شوهرم اسپرماش 126میلیون بود تعدادش، اما کلاس آ 24 درص ...

من اردیبهشت پارسال رفتم پیش کومار برا تعیین جنسیت یکی ازمایش اسپرم شوهر رو می خواد یکی هم ازمایش پرولاکتین خانم.بعد اونارو نگاه می کنه اگه اسپرم ضعیف بود دارو می نویسه داروهای تقویتی اسپرم که گرونم هستن مثلن برا یه ماه ۴۵۰تومن.بعد دو سه ماه می گه ادامه بده داروهارو اگه مشکل مالی نداری بعد اون دوسه ماه میگه روز اول پریودت زنگ بزن مطب خانوم منشی از رو پریودی قبلیت زمان تقریبی تخمک گذاریتو بهت می گه می گه اون تاریخ بیا مطب برا سونو.خود دکتر سونو می کنه براساس سایز تخمکت می گه فلان روز اقدام کن .همین.من دیدم اغلب اونایی که دارو تقویتی نوشته برا شوهره نتیجه گرفتن ولی ۳موردهم دیدم که تحرک و تعداد اسپرم شوهر مشکل نداشته پس دارو نداده فقط زمان اقدام رو براساس سایز تخمک بهشون گفته و نشده جنسیت دلخواه