2777
2789

چه کارایی کردین که لاغر بشین؟

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه ماهه 15کیلو کم کردم با ورزش توخونه و غذایی مطابق سفره خودم نگرفتم گانودرما اما دوستم راضی نبو ...

وای راس میگی؟ من ۲۸۰ تومن هزینه کردم هنوز برام نفرستادن. دوست مامانم که خورده بود خیلی راضی بود

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

سلام

فقط چهار ماه مونده تا لاغری

پکیج لاغری شامل :

قهوه گانودرما ( سوپریم)

سبوس برنج لایه دوم

دمنوش لاغری

• اولین نماینده ی رسمی فروش محصولات لاغری دکتر بیز

• مشاوره رایگان توسط کارشناسان باتجربه

(نحوه مصرف ، برنامه ی غذایی و ورزشی متناسب با شرایط)

• ارسال به سراسر کشور ایران

پیام به واتس آپ زیر :

09376752405

Slïm D¤wn